Кметът на Плевен обяви, че се кандидатира за втори управленски мандат

  • 06 септември 2019 14:40

  • 1291
  • 2
Кметът на Плевен обяви, че се кандидатира за втори управленски мандат
© Wikipedia

Кметът на Община Плевен Георг Спартански днес обяви, че се кандидатира за втори управленски мандат чрез гражданска подписка и инициативен комитет.

Не обичам думата независим - ще бъда зависим от волята на моите избиратели, уточни той.

Изявлението си Спартански направи пред надписа "Плевен Pleven" в центъра, до Водната каскада, и подчерта, че това са буквите, които символизират отношението му към града и девиза, с който е работил и ще работи "Със сърце за Плевен, и с Плевен в сърцето". Спартански каза, че със своя екип е изпълнил "голям обем работа". Заложили са проекти и за следващия мандат, които искат да доведат до успешен край.

Според него няма значение от кои партии ще бъдат избраните съветници в новия Общински съвет, но те ще бъде важно да работят за развитието на Плевен. По думите му той ще управлява, както досега "публично, прозрачно и в диалог с гражданите".
На обявяването на кандидатурата имаше представители на ръководствата на десни и дясно-центристки партии, на сегашния управленски екип на общината, както и граждани.

Последвайте канала на

Novini.bg
1291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз

2019.09.07 | 16:38

2

Мпого си прост, Данъко.....незнам какво си виреят само в мозъкът ти. В Плевен безработицата е о-писка от средната за страната. А националността му е БЪЛГАРИН !!!

Тошев

2019.09.06 | 16:24

1

КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ Е ТОЯ!? ТИЯ ПЛЕВЕНЧАНИ СА СТРАННИ ХОРА. НА ЖП ГАРАТА ИМ НИ ЕДИН ПАВИЛИОН ОБЩИНСКИ НЕ РАБОТИ СТОЯТ ПРАЗНИ КАТО ПАМЕТНИЦИ. А ТАМ БЕЗРАБОТИЦА МНОГО.НАТАКИВА МЕСТА ВИРЕЯТ ПОВЕЧЕТО ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини