Калоян Паргов: Кампания тип Румен Радев, да подкрепим независим кандидат, ще е успешна в София

  • 03 септември 2019 16:32

  • 454
  • 4
Калоян Паргов: Кампания тип Румен Радев, да подкрепим независим кандидат, ще е успешна в София
© Кадър - Нова телевизия

Решението на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на може би беше очаквано. Искам да й пожелая успех. На 11 септември заседанието на градската конференция ще реши дали да издигнем кандидат за кмет на София или ще подкрепим някой. Това са двата варианта.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия лидерът на БСП - София Калоян Паргов. "БСП беше първата политическа сила, която обяви всичките си кандидати за районни кметове в столицата. Преценили сме, че кампания тип Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в София ще е успешна. Става въпрос да подкрепим независим кандидат, но не искам да избързвам преди 11 септември. Ние търсим фигура, която да консолидира обществените настроения за промяна в София. ГЕРБ ние предлагат едно и също последните години - развитие в застой. Борба ще има и за Общинския съвет. Според мен там ще има две основни сили - БСП и ГЕРБ. Целта ни е да удвоим общинските съветници в София. През годините сме стигали до 21 общински съветници", разкри Паргов.

"Има няколко условия, за да се стигне до промяна в София и цялата страна. БСП трябва да се консолидира. За София мога да кажа, че организацията е стабилна и обединена. Другото условие е цялото ляво пространство да се консолидира. Трето условие е обществото като цяло да се консолидира и да посика промяна. Аз съм наясно, че БСП не може сама да спечели София. Трябва да се възползваме от обществените настроения, които искат промяна. Ще коментирам думите на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че кампанията няма да е честна, ако подкрепим независим кандидат, така - премиерът е фен на футбола, аз също. Това е все едно да играят ЦСКА и Левски и ЦСКА да привлекат Меси, а Левски да ги обвини за това. Нека не тичаме преди вятъра и видим какво ще се случи на градската конференция", завърши Калоян Паргов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
454 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.09.04 | 10:35

4

Може и да е успешен, само че Мая не е независим кандидат, а ваш ръководен кадър, временно натирен от шефката ви. Кого будалкате? Що за дивотия е този инициативен комитет? Що не я предложите вие? Защото знаете, че хората са ви заплюли в лицето и нямате шанс. Разчитате на глупостта на тълпата и червените бабички, които не си дават сметка, че сте партия на милионери, червени барони, баронеси и приватизаторки. Лъжци!

няма независим кандидат!

2019.09.03 | 17:43

2

Щом някой го подкрепи, ТОЙ СТАВА ЗАВИСИМ!!!!!!!!

добре казано!

2019.09.03 | 17:48

3

И ЗАБРАВЕТЕ ДУМАтА Н Е З А В И С И М О С Т !!!!!!!!!!!!!!!!!

чичо

2019.09.03 | 17:01

1

Нали сте пълни с способни кадри? Какво чакате някой да издигне никому неизвестен кандидат и вие да се лепнете за него. Относно Румен Радев, не разбрахте ли че той е провал а не успех.

Добави коментар

Водещи новини