Вежди Рашидов се срещна с министъра на правосъдието Данаил Кирилов

20 август 2019 13:06

Вежди Рашидов се срещна с министъра на правосъдието Данаил Кирилов
© Комисия по културата и медиите
442 3

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко проведе днес работна среща с министъра на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св.. Това съобщиха от Комисията по културата и медиите.

Двамата обсъдиха задълбочаването на сътрудничеството между законодателната и изпълнителната власт в борбата с нелегалния трафик на културни ценности и с фалшифицирането на произведения на изкуството и на артефакти.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко запозна Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. с резултатите от срещите си в Бундестага в Берлин и в Камарата на депутатите в Рим.

"Засилването на сътрудничеството между европейските страни в борбата с трафика на ценности и с фалшификатите е много важно, защото този проблем засяга сигурността на всяка страна. Европейският опит дава добра основа за нови законодателни инициативи, за изработването на които трябва се направят работни групи. Свидетел съм, че Европа все повече се тревожи и от проблема с фалшивите новини, затова тази тема ще става все по-актуална за всички страни членки", каза по време на разговора Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Двамата обсъдиха и необходимостта от привличането на още по-широк кръг от експерти в борбата с нелегалния трафик на културни ценности и с фалшифицирането на произведения на изкуството.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. се обединиха около идеята, че е необходимо изграждането на единен европейски стандарт за борба с трите явления, който да намери отражение в националното ни законодателство. За обсъждането на бъдещите законови промени ще бъде привлечен широк експертен състав, включващ представители на МВР, прокуратурата и Министерство на правосъдието

Радина Лазарова
442 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бьелога Хакера

2019.08.20 | 23:55

3

Правосъдният министър е подобие на "мъж", стават и такива гафове на природата

ХА ХА ХА ХА

2019.08.20 | 14:22

2

Двама от героите на незабравимия Д. Донев !!!

Ценко Ценков

2019.08.20 | 13:42

1

Боже, смех.

Добави коментар

Водещи новини