ПП АБВ обяви кандидатите за кмет на общините Хисаря и Сопот

  • 20 август 2019 12:15

  • 361
  • 1
ПП АБВ обяви кандидатите за кмет на общините Хисаря и Сопот
© Novini.bg

ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка издига кандидатурата за кмет на община Хисаря на инж. Найден Павлов и ще подкрепи на местните избори досегашния кмет на община Сопот Деян Дойнов. Това съобщи на пресконференция в пресклуба на БТА в Пловдив зам.-председателят на партията Владимир Маринов.

Кандидатурата на "Коалиция за Хисаря" на инж. Найден Павлов за кмет на община Хисаря е подкрепена от широка коалиция, в която освен ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка влизат още ПП Обединени земеделци и ПП СДС.

В Сопот АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка подкрепя кандидатурата на досегашния кмет Деян Дойнов. По думите за Владимир Маринов, Дойнов досега е преминал през "иглени уши", за да изкара общината от катастрофата, в която я завари. "Той показа, че община Сопот има своето място на картата на България, считам че би трябвало да му се даде шанс да покаже и да разгърне потенциала на неговия екип", подчерта още Маринов.

В заключение зам.-председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка каза, че преговорите с БСП за обединение в лявото пространство вървят бавно и трудно. По думите му в общините Стамболийски, Брезово и Асеновград, преговорите до момента сочат, че са възможни отиване на избори със съвместни с БСП кандидати за кметове.

Последвайте канала на

Novini.bg
361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.08.20 | 13:46

1

Жалки национални предатели, руски дупедавци.

Добави коментар

Водещи новини