ПП АБВ обяви кандидатите за кмет на общините Хисаря и Сопот

ПП АБВ издига кандидатурата за кмет на община Хисаря на инж. Найден Павлов и ще подкрепи на местните избори досегашния кмет на община Сопот Деян Дойнов. Това съобщи на пресконференция в пресклуба на БТА в Пловдив зам.-председателят на партията Владимир Маринов.

Кандидатурата на "Коалиция за Хисаря" на инж. Найден Павлов за кмет на община Хисаря е подкрепена от широка коалиция, в която освен ПП АБВ влизат още ПП Обединени земеделци и ПП СДС.

В Сопот АБВ подкрепя кандидатурата на досегашния кмет Деян Дойнов. По думите за Владимир Маринов, Дойнов досега е преминал през "иглени уши", за да изкара общината от катастрофата, в която я завари. "Той показа, че община Сопот има своето място на картата на България, считам че би трябвало да му се даде шанс да покаже и да разгърне потенциала на неговия екип", подчерта още Маринов.

В заключение зам.-председателят на АБВ каза, че преговорите с БСП за обединение в лявото пространство вървят бавно и трудно. По думите му в общините Стамболийски, Брезово и Асеновград, преговорите до момента сочат, че са възможни отиване на избори със съвместни с БСП кандидати за кметове.

Коментари

  1. 2019.08.20 | 13:46

    Жалки национални предатели, руски дупедавци.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет