Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание

  • 19 август 2019 07:23

  • 663
  • 0
Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание
© Булфото (архив)

Президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

На церемония от 14.00 часа в Гербова зала на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще удостои военнослужещи с висше офицерско звание.

Със свой указ президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили назначава полковник Стоян Шопов на длъжността „Командир на 2-ра механизирана бригада“. Държавният глава ще го удостои с висше офицерско звание „бригаден генерал“.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на назначава полковник Станимир Христов на длъжността „Директор на дирекция Операции и подготовка“, като го удостоява с висше офицерско звание „бригаден генерал“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
663 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини