Кабинетът разглежда проект по бюджета на Министерството на икономиката

  • 13 август 2019 13:12

  • 301
  • 0
Кабинетът разглежда проект по бюджета на Министерството на икономиката
© Булфото

Проект за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Министерството на икономиката за 2019 г. за държавно предприятие „Управление и стопанисване на язовири“ е включен в 1 точка на седмичното правителствено заседание.

Министрите ще разгледат и проект за постановление и одобряване на допълнителни разходи за 2019 г. за изплащане на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо възпитание и спорт.

Очаква се да бъде представен и проект за решение за безвъзмездно прехвърляне на правото на собственост върху имот, който е частна държавна собственост, на Община Ихтиман.

По време на заседанието ще бъде разгледана и точка за решение за одобряване на резултатите и протокола от втората сесия на българо-пакистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество, проведена на 20 и 21 май 2019 г. в Исламабад.

Очаква се да бъде одобрен доклад за резултатите от участието на Република България в неформалното заседание на Съвета на Европейския съюз по конкурентоспособност, проведено в Хелзинки.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
301 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини