ПП АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат за кмет в пловдивската община Родопи

  • 12 август 2019 12:56

  • 806
  • 3
ПП АБВ и БСП излизат с общи листа и кандидат за кмет в пловдивската община Родопи
© ПП АБВ

ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и БСП излизат с общи листа и кандидат за кмет в пловдивската община Родопи. Това съобщиха от пресцентъра на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка.

Водач на листата е зам.-председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Владимир Маринов, а кандидат за кметското място е Павел Михайлов.

Двете политически сили стигнаха до консенсус след близо едномесечни разговори за общото управления на най-голямата селска община в област Пловдив, обяви на пресконференция Владимир Маринов.

„Ние си стиснахме ръцете като коалиция „БСП-АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка“. Коалицията като свое първо решение определи кандидатът за кмет на община Родопи и това е Павел Михайлов. Изключително щастлив съм да видя, че можем да разговаряме с БСП като равен с равен, че на нас се гледа изключително сериозно и съм убеден в крайния резултат. А той е да поставим началото на отстраняването от управлението на ГЕРБ на първо място в община Родопи, в последствие - и в множество общини в страната, защото срастването ГЕРБ - държава – община в последните години достигна своят пик и нещата трябва да бъдат поставени на друга основа”.

Нищо положително не се случва в общината, откакто управлява ГЕРБ, каза кандидатът за кмет от коалиция „БСП –АБВ” Павел Михайлов.

„Целта ни е да спрем тандема Пламен Спасов –Таня Бочукова! Виждаме деградация, разрушени улици и тротоари, а в общината не е влязъл нито лев по европейски програми“.

Михайлов е втори мандат общински съветник от БСП в община Родопи. За времето на управление на ГЕРБ в общината бяха продадени много общински имоти на безценица, посочи той. Не е ясно и какво е финансовото състояние и на самата община. Въпреки, че този въпрос е поставян многократно, отговор от сегашния кмет липсва.

В момента се водят разговори между двете формации на национално ниво за общо явяване на изборите в цялата страна, включително и в областните центрове като София, Пловдив, Варна и Бургас.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
806 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иван

2019.08.12 | 13:02

1

Естествено ,АБВ са просто абревиатура,самички са за никъде , хайде Румен Петков в Плевен

ГЕРГОВ

2019.08.12 | 19:55

2

ИСКАМ ЕНДЕКА

2019.08.12 | 23:28

3

Ами споменете че в общината влизат населени места като Перущица,Брестовица,и Цалапица...все комунистически котила...

Добави коментар

Водещи новини