Йорданка Фандъкова: Нещата се случват, само когато подготвяш проекти, работиш и контролираш

  • 12 август 2019 12:15

  • 418
  • 5
Йорданка Фандъкова: Нещата се случват, само когато подготвяш проекти, работиш и контролираш
© Булфото (архив)

Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града и за продължаване промяната на град. Това каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пред журналисти във връзка с предстоящите местни избори.

"В добро здраве съм и трудно се уморявам. Подготвям се сериозно, а решението дали ще се кандидатирам за кмет на София ще обявя по-късно“, добави тя.

Фандъкова каза още, че непрекъснато чува, че е взела решение, което не е. "Чувам непрекъснато и чета, че съм била уморена. Мен ме мотивира работата", обясни тя и добави, че все още има сили и амбиция да си свърши работата.

"Ежедневно се срещам с хората. Срещнах се с жителите на село Кокаляне, където се извършват редица дейности. Коментирахме проблемите на селото. Там правим нови улици, детска площадка, предстои да предоставим стадиона за ползване на местния спортен клуб. В диалог съм с хората", подчерта Фандъкова.

По думите ѝ тече усилена подготовка и се готвят нови идеи. "Подготвяме се, така че като се изправим пред хората, да представим нови идеи, с достатъчно опит, енергия и с обновен екип", коментира тя.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска добави, че работата в големия град никога не спира и всеки, който има планове да се занимава с политика, трябва да знае това. "През септември ще обявя решението си, подготовката за изборите и новите проекти", каза още тя и подчерта, че промяната на града трябва да продължи, тъй като хората очакват нещата да се случват по-бързо. "А те се случват, само когато подготвяш проекти, работиш и контролираш", заяви Фандъкова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
418 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
2345

2019.08.14 | 14:11

5

Извинете, г-жо Фандькова, но аз тьй и не получих от Вас отговор на няколко писма и молби, пуснати в Деловодството, за един сьщ проблем. Всичко беше отдалено на една от вашите заместнички, която явно Вие не я контролирате.

НиВярвам

2019.08.12 | 23:10

4

Ко речи?!

2019.08.12 | 18:10

3

Поредната гербава калинка .

silk

2019.08.12 | 14:08

2

София най-после ще се спаси от това зло!

Нали Фандък

2019.08.12 | 12:55

1

Ако не бяха корумпирани съдиите, а СИК-аджиите си нямаха държва, Фандъка отдавна да щеше да търка наровете в Сливенския.

Добави коментар

Водещи новини