Джамбазки: Щом държавата не може, нека частни фирми да пазят личните ни данни

  • 12 август 2019 08:45

  • 1238
  • 4
Джамбазки: Щом държавата не може, нека частни фирми да пазят личните ни данни
© Кадър: Нова телевизия

Глобата, която ми наложи ЦИК, е безумна и аз ще я обжалвам пред съда. Ставаше въпрос за репортаж за моя среща с представители на полицейски синдикат. Срещнахме се с тях, защото искаме да бъдат обучени адекватно и да имат по-добра екипировка, за да имат и самочувствие като колегите си от Западна Европа. Това обясни евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – в сутрешния блок на Нова телевизия по повод наложената му санкция от ЦИК.

,,В България нито обществото, нито вътрешното министерство подкрепят служителите в изпълнението на служебния им дълг. Нелепо е да ме глобяват, защото съм казал, че полицаите ни трябва да използват оръжието си'', посочи още той.

На въпрос относно пробива в НАП Джамбазки сподели, че в този случай трябва да се търси отговорност от администрацията на приходната агенция, която се е провалила в опазването на личните данни на българските граждани.

,,Проблемът е, че държавната администрация не може да предложи високи възнаграждения и никой няма да отиде на държавна работа за 800 лева. Според мен трябва да се наемат частни фирми с наистина висококвалифицирани служители, които да пазят личните ни данни, тъй като - пак повтарям - държавната администрация не предлага възнаграждение, което да привлече грамотни хора'', коментира евродепутатът и определи поведението на директора на НАП като ''нахално'' относно ''тежкото ѝ решение'' да не прекрати отпуската си.

Последвайте канала на

Novini.bg
1238 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
хаххаха

2019.08.12 | 08:55

1

Частна фирма, като тази ТАД-груп ли?

Частни

2019.08.12 | 09:18

2

Частни фирми да пазят - НЕ!
Заплтите се определят от съответната администрация!! Държавата няма да изчезне като поддържа 100 специалиста с висока заплата.. 100* 2500лв = 3 млн. за година.. за какво не се дават пари с тези 3 млн няма да се изгубим. Пароте могат да се отпуснат целево. Например може да има отделна Агенция по Киберсигурност. Не е трудно. Стига с глупости сега НАП ще плаща глоба от 20 млн. + изгубени данни на 4 млн. - факт...

2019.08.12 | 10:34

3

ami shto ne moje darjavata zashto togava ni upravliava bre grobarska podlogo da doidat castni lica i da ni upravliavat badi siguren tce shte sme po dobre.

2019.08.13 | 19:32

4

За какво Ви плащаме, след като сте некадърни, Другари-Гробари?

Добави коментар

Водещи новини