ГЕРБ - Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат

  • 05 август 2019 08:04

  • 423
  • 0
ГЕРБ - Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат
© Община Велико Търново

Местната структура на ГЕРБ във Велико Търново издигна Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, за трети кметски мандат в старопрестолната столица, съобщава БНР.

Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, е председател на Националното сдружение на общините и влезе в политиката преди 8 години от туризма, а наскоро защити докторантура в Националния военен университет по национална и регионална сигурност.

В Горна Оряховица ГЕРБ издига кандидатурата за трети мандат на Добромир Добрев. Той е замесен в скандал с къщата за гости на първия му братовчед в Еленския Балкан.

За Велико Търново и Горна Оряховица БСП все още не са посочели кандидатите си за кмет. В Свищов социалистите ще подкрепят за втори мандат Генчо Генчев, който ще се яви като независим. В Павликени БСП издига за трети мандат Емануил Манолов.

В Златарица ВМРО предлага кандидатурата на юриста Пенчо Чанев за четвърти кметски мандат. Чанев е с повдигнато обвинение за принуда, с мярка за неотклонение „подписка“.

Има селски кметове във Великотърновска област с рекорден брой мандати. В павликенското село Лесичери Димитър Митрев с подкрепата на БСП ще се бори на местните избори за осми пореден мандат.

Последвайте канала на

Novini.bg
423 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини