Караянчева за отпадналото машинно гласуване: Разумно решение, дано хората го оценят

Сезонът беше динамичен предвид че по това време бяха и европейските избори. Когато има избори, политиците винаги се наострят повече срещу опонентите си. Видяхте, че самата предизборна кампания беше с много черен пиар, с много клевети. Това нямаше как да не повлияе на работата в парламента. Това сподели в интервю за Агенция ''Фокус'' председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тя отчете, че в двата месеца преди ваканцията парламентът е приел важни законопроекти. По думите ѝ те ще са полезни за българските граждани.

,,Говоря за отлагането на машинното гласуване. Надявам се, че това ще се оцени от хората, защото беше едно разумно решение да не ползваме машини за местните избори. Другото важно решение беше за закупуването на самолетите F-16. Това са изключително модерни машини, които ще допринесат за оперативната съвместимост на България с военната техника на НАТО и за интегритета на Българската армия към войските на Алианса'', коментира Караянчева.

Председателят на парламента обърна внимание, че темата за партийната субсидия също е била част от дискусиите в този сезон.

,,Все теми, които дават възможност за широк политически дебат в събранието. Сега предстоят два предизборни месеца и не ми се мисли какъв дебат ще се води в събранието. Знаете, че предизборно страстите изключително много се нажежават'', допълни още тя.

Коментари

  1. 2019.08.02 | 16:17
    Horata otdawna sme go ocenili !!! Ne stawate !!!
  2. 2019.08.02 | 16:16
    PREDSEDATEL NA INSTITUCIQ S EDWA 8 % REJTING !!!!!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет