Борисов и Заев откриха възстановения паметник на полк. Константин Каварналиев в Дойран

  • 01 август 2019 16:41

  • 661
  • 1
© Министерски съвет

Историята трябва да се пази. Всеки паметник е важен, за да могат хората да помнят историята. Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Дойран, където заедно с премиера на Република Северна Македония Зоран Заев откриха възстановения паметник на полковник Константин Каварналиев, съобщават от правителствената пресслужба.

Щастлив съм, че изпълнихме ангажимента си, с който почитаме един герой, отбеляза премиерът Борисов, изтъквайки подвига на нашия пълководец. Каварналиев е истински герой, може да вдъхновява не само нашето поколение, добави българският премиер. Борисов благодари на премиера Заев и на кмета на Дойран.

Тук, на тези места, стотици българи са дали живота си, посочи още министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той добави, че се е проливала кръвта и на много други народи и се е водела война след война. Ние сме се били с кой ли не и сме най-бедни, сега искаме да пробваме с работа и дипломация, каза още премиерът Борисов. Той изтъкна, че вече доста години живеем в мир и имаме редкия шанс да видим Република Северна Македония в НАТО и ЕС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
661 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.08.01 | 16:56

1
PRYC !!!

Добави коментар

Водещи новини