ВМРО-БНД и НФСБ издигнаха Славчо Атанасов като обща кандидатура за кмет на Пловдив 

  • 01 август 2019 14:18

  • 556
  • 0
ВМРО-БНД и НФСБ издигнаха Славчо Атанасов като обща кандидатура за кмет на Пловдив 
© Булфото (архив)

ВМРО-БНД и НФСБ, на съвместна пресконференция, обявиха общата си кандидатура за кмет на Пловдив. Това е Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия, депутат от НФСБ и бивш кмет на града (2003 - 2007 година), който подписа споразумение за това организациите на ВМРО-БНД за Пловдив-град и Пловдив-област. 

Изключително деен депутат, който стои зад редица важни законопроекти и законови промени, сред които мълчаливият отказ в администрацията, ограничаване на футболното хулиганство и едно от най-разпознаваемите лица в парламентарната ни група. Това каза при представянето на кандидата лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и подчерта, че номинацията му е съвсем естествена. 

От своя страна Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия се представи с обръщение към пловдивчани, в което акцентира на критиките към сегашното управление на Пловдив. Според него настоящата местна власт работи "при липса на диалог с гражданите, игнорира професионалните гилдии, при липса на прозрачност при обявяване на обществените поръчки, които често са с шокиращо високи цени и дълъг период на изпълнение". Той се ангажира, ако бъде избран, да смени философията и модела на управление в града, да предизвика пълна ревизия на общината. Ще работя за увеличаване на зелената система, за по-голяма самостоятелност на районните, за оптимизиране на администрацията, за изграждане на пътните връзки "Модър-Царевец", между районите "Тракия и "Южен", за запазване на бетонния мост, ще има и пълна ревизия на фондация "Пловдив 2019", каза още Атанасов. 

Двете политически сили обявиха, че все още се обсъждат обща листа за общински съветници и кандидати за кметове на шестте района.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини