АБВ: Ако не говорим за мир днес, ще се наложи да се борим за него утре

  • 01 август 2019 12:01

  • 426
  • 0
© Novini.bg

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, председател на ПП АБВ, Любомира Ганчева, зам.-председател на ПП АБВ и Пламена Заячка, лидер на АБВ-Младежи дадоха пресконференция на партията, на която коментираха връщането на ядрената заплаха в Европа и може ли България да остане на тъмно?

АБВ настоя българското правителство да предприеме няколко мерки, свързани с възможността за ядрена заплаха

„Ако не говорим за мир днес, ще се наложи да се борим за него утре“, напомни Заячка.

По темета за състоянието на енергетиката, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в напомни, че още преди година от АБВ са настоявали да бъде уволнен от поста директор на НЕК Петър Илиев. Той заяви, че 12 месеца е била нужна, за да се убеди министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в нередностите около неговата фигура.

От своя страна Ганчева напомни, че АБВ винаги е била лидер в сектор „Енергетика“."Притеснителното е, че за определени играчи на борсата правилата важат, но за други - не", каза тя.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
426 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини