Слави Трифонов влиза в политиката и прави нов тв проект

  • 31 юли 2019 23:50

  • 20211
  • 45
Слави Трифонов влиза в политиката и прави нов тв проект
© Булфото (архив)

Тази вечер бе излъчено за последно "Шоуто на Слави" в ефира на БТВ. 

От предаването произлязоха две новини. Първата бе, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в създава нова партия. Политическият проект ще се казва "Няма такава държава". Целта на новата партия ще е да превърне в закон решенията, подкрепени от над 2,5 млн. граждани, гласували на референдума, организиран от шоуто. 

Трифонов обяви също така, че създава и нов телевизионен проект, който ще се казва "Седем осми", каквото е името и на продуцентската му къща. Очаква се проектът  да стартира след 15-ти септември, а като основен мотив за това свое решение Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в изтъкна все по-голямата липса на свобода на словото в България. Той не уточни къде ще се излъчва предаването, но се обърна към зрителите с думите, че е сигурен, че ще разберат къде може да го гледат. Девизът на предаването ще бъде "Силата е в истината".

"Тук (в БТВ бел.ред.) се чувстваме несвободни. Решихме да изберем обратното на несвободен. За това напускаме БТВ", каза още Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, като все пак благодари на ръководството и екипа на телевизията. "За нас беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на тази среда избираме несигурността на свободата", обяви водещият. 

Ето и какво каза Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за финал на последното предаване:

"Уважаеми зрители, през 2002-ра година сме на 38 място по свобода на словото. 2003-2006-та става по-добре – били сме на 35-то място. А сега, през 2019-та сме на 111-то място.

И сега ще ви кажа кои държави през 2009-та са били след нас по свобода на словото, а сега са преди нас. Тоест там хората са по-свободни от нас. 

Албания, Ангола, Армения, Бенин, Бразилия, Бутан, Гамбия, Гвинея, Гвинея Бисау, Грузия, Доминиканска Република, Еквадор, Ел Салвадор, Етиопия, Израел, Кения, Кот Д`ивоар, Киргизтан, Коморски острови, Косово, Лесото, Мавритания, Мозамбик, Мадагаскар, Молдова, Монголия, Непал, Нигер, Перу, Сейшели, Сенегал, Сиера Леоне, Тимор-Лесте, Тунис, Украйна, Фиджи, Хърватска, Черна Гора и Южна Корея.

Става дума за свобода. Отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка. Не всички гледни точки, а твоята гледна точка. И на кой му пука? Видимо на огромната част от медиите не им пука. За вас, уважаеми зрители, не знам, но на мен ми пука. На моите колеги, с които имам честта да работя – също. Българския език има думата свободен, но няма обратната дума. Може би несвободен. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на несвободен.

Затова ние напускаме БТВ. Благодарни сме на БТВ и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички служители. За нас беше страхотно 19 годишно преживяване.

Но пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата.

Затова ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15-ти септември. Къде и как ще разберете, уважаеми зрители, сами. Вярвам в това. В момента уточняваме всички технически параметри, затова мога само да ви кажа как ще се казва този проект и кога ще стартира. Ще се казва “Седем осми” и ще стартира след 15-ти септември. Неговият девиз ще бъде “Силата е в истината!”

Но това не е достатъчно. 

Аз и моите колеги бяхме инициатори на Референдум, на който гласуваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските граждани. И волята на гласувалите на законен референдум българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че Референдумът беше успешен. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела много повече от онези липсващи 12 хиляди гласа. След това народното събрание също наруши закона, който само беше приело, и отказа да разгледа резултатите от референдума.

Ние протестирахме срещу това беззаконие и там, пред парламента, казах на политическата класа, че като не искате да ни гледате отвън ще ни гледате отвътре.
Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя.

Затова ще създадем политически проект, който ще се казва “Няма такава държава”, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати във закон.

Уважаеми зрители, всичко което съм правил досега беше заради вас. И всичко, което ще направя от тук нататък ще бъде отново заради вас. 

За мен беше чест", завърши Трифонов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
20211 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар

2019.08.01 | 05:30

27

Само за тъпите да обясня,че ще се оправиме като дърщава когато:
1.
Имаме върховенство на закона .
2.
Имаме будно гражданско общество.

2019.08.01 | 20:28

45
точно
Българин

2019.08.01 | 10:29

44

Г-н Трифонов,хубави приказки но само за пред "ПРОСТИТЕ" с които се разбира БГ премиерът!! Нагласеното интервю което направи с него в предаването си те отдалечи от милиони здраво мислещи твои зрители.То не бяха удобни въпроси,то не бяха поклони до земята.......И с новия си проект ще бъдеш същата подлога.....!!!!!

СБЪРКАНАТА

2019.08.01 | 08:35

35

ни държава се нуждае от промяна.Слави,и си ми симпатичен,и търпиш критика.Дано да уцелиш правия път за всички и да разкараш тази ГЕРБерска паплач заедно със самодържеца им.Успех.

к_у_р

2019.08.01 | 10:24

43

марш в кухнята да готвиш, червена ку.._рво

2019.08.01 | 10:12

41

iskrenno se nadiavam da si otide ciganskiat premier broiko i da doide balgarski takav no az licno se samniavam.

123

2019.08.01 | 10:23

42

Ти пък понеже си големия българин и пишеш на чист български...

wow

2019.08.01 | 09:34

40

Смешник. Не можеш ли да се отеглиш а продължаваш да говориш глупости! След като направи реклама на Бойко в предаването си с интервюто дето скалъпиха доста добре режисирано, сега щял да влиза в политиката. И в политиката, който му обещае най-много него ще подкрепи защото си е алчно човече. Да не говорим, че заради него се прокара тоя покварен закон за партиините субсидии защото и той лично прокарва политика на олигархични кръгове!

2019.08.01 | 09:24

39

grobarska podlogo te mladite i obrazovanite hora napuskat tazi darjkava tocno zardai tvoiat broiko

2019.08.01 | 09:21

38

slavco pak ne kazvash istinata badi po tocen politiceskata klasa na prestapnicite na premierat na ciganite se podogra sas tvoiat referendum i nikoi drug.

Басри

2019.08.01 | 08:56

37

Браво, Слави! Ти ми връщаш отдавна загубена надежда!

Димитрова

2019.08.01 | 08:41

36

Още един малоумник на небосклона! Какво ли си въобразява, че ще направи? "Няма такава държава", ха ха ха. Щом няма такава държава какво ще прави тази хибридна партия, пардон този политически проект? Горкичкият сам иска да се затрие. Нека му помогнем, за да не се мъчи много!

2019.08.01 | 07:33

34

Сега ще продължава да прави свирки на другаря президент

Добави коментар

Водещи новини