Румен Петков: Шефката на НАП демонстрира абсолютно безочие

  • 29 юли 2019 16:14

  • 3753
  • 1
Румен Петков: Шефката на НАП демонстрира абсолютно безочие
© Кадър Нова телевизия

„Проблемът с избора на нов главен прокурор е от няколко години, когато бяха направени промени. В момента няма напрежение вътре, но то се инспирира отвън“, заяви в интервю за предаването „Плюс-минус“ по Нова телевизия лидерът на АБВ и бивш вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„Не съм изненадан, че хората, които заложиха това напрежение, днес основно лаят по въпроса. Имаме 10-тина души, които живеят от плюенето на главния прокурор. Те така се препитават. Такъв е например г-н Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския“, каза Петков.

„Това безразборно плюене не носи нищо добро на обществото“, добави той.

Министърът на правосъдието обаче постъпи правилно. Номинацията на друга кандидатура означаваше да се изправи срещу гилдията“, заяви още бившият вътрешен министър.

„Преди 15 – тина години още казах, че кабинетът на главния прокурор го превърнахме в кошче за отпадъци. Всички сме виновни обаче за това. Ние не опазваме политическата хигиена така, а напротив“, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Лидерът на АБВ коментира и хакерската атака в НАП. Той заяви, че с нея плашим не само българите, но и европейските си партньори.

Шефката на НАП демонстрира абсолютно безочие. Много трудно ѝ било да си прекъсне отпуската... такава наглост, такава арогантност. Трябва да ѝ се даде възможност да бъде във вечен отпуск“, каза Петков и добави, че нейният цинизъм е сравним с този на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който го махна от вицепремиерското място.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в призова от студиото на „Плюс – минус“ президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на вето и върху Закона за държавния бюджет. По думите му, това би било напълно нормално.

На въпрос възможно ли е да има коалиция с БСП, Петков отговори, че това е възможно в някои общини. Относно това дали биха подкрепили Мая Манолова на изборите октомври месец кмет на София, той обясни, че тя има силни качества, но първо трябва да заяви своята позиция по темата.


 


 


 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3753 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.29 | 16:36

1

Ха,ха,ха

Добави коментар

Водещи новини