Стефан Данаилов: Нинова е интелигентно момиче. Манолова е много подходяща за кмет на София

  • 28 юли 2019 11:46

  • 8214
  • 4
Стефан Данаилов: Нинова е интелигентно момиче. Манолова е много подходяща за кмет на София
© Кадър - БТВ

Абсолютно прекрасно е българското Черноморие. Не е важно дали то се променя, а ти какво усещаш.

Това каза в предаването "Тази неделя" по БТВ актьорът Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. За първи път той е отишъл на море с родителите си в сегашния курорт „Св. Св. Константин и Елена”. Открил, че обича много повече морето, отколкото планината.

В Гърция е почивал 4-5 последователни години, когато все още не е имало много българи там. „Писна ми. Сбърках, че продадох едно място във Василико (сега Царево), за да почивам в Гърция”, каза актьорът.

Тази вечер в Царево той ще играе в постановката „Актрисата”. Премиерата ѝ беше на 7 юни в Народния театър и после тръгна на турне. Това е голямото завръщане на Мастъра след пет години отсъствие от сцената.

Преди година именно на морето Аня Пенчева, която играе в „Актрисата”, му е представила текста с думите: „има една роля само за теб”. Данаилов повикал своята племенница да му прочете пиесата, историята му харесала.  

Към разговора се присъедини и актрисата Татяна Лолова, която познава Данаилов от малко дете. Била е приятелка на неговата сестра. Ален Делон го харесват, хората, които не са виждали Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, каза Лолова.  Тя го похвали и за периода, когато беше министър на културата (в правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на – от август 2005 до юли 2009 г.), защото тогава е помогнал на театъра.

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, който членува в БСП, коментира и актуални политически теми. Той се оплака, че не е успял да гледа събора на социалистите на Бузлуджа, защото телевизия СКАТ на лидера на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 не предава партийната телевизия на БСП.

За лидера на левицата – Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, каза, че е интелигентно момиче. Данаилов беше сред социалистите, които убедиха Нинова да не подава оставка като лидер на партията. Някой я заблуди тогава, коментира актьорът.

Според него Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е много подходяща за кмет на София.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8214 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.07.28 | 15:56

4

ГЛУПАК

2019.07.28 | 14:34

3

В върви да спиш

2019.07.28 | 14:25

2

Вещица

tsvetan lazarov spasov 7406087068

2019.07.28 | 13:24

1

ei rastrelian smeshnik komunisticheski kvo momiche e tas mrusna komunisticheska alchna svinia

Добави коментар

Водещи новини