БСП внася сигнал за конфликт на интереси срещу зам.-кмет на Перник

  • 22 юли 2019 17:07

  • 933
  • 1
БСП внася сигнал за конфликт на интереси срещу зам.-кмет на Перник
© Пресцентър БСП

БСП-Перник ще внесе в Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество сигнал срещу зам.-кмета на Перник Владислав Караилиев за конфликт на интереси, съобщиха от столетницата.

Сигналът е по повод обществена поръчка, спечелена от фирма "Инфраконструкт" ООД с управител и собственик на половината от дружествения капитал Иво Гаджов, който е първи братовчед на зам.-кмета.

Случаят е от 2016 година, а поръчката е за проектиране на пътни съоръжения на територията на община Перник по две обособени позиции: проектиране на нови улици и на две кръгови кръстовища, поясниха социалистите.

Те припомниха за още един случай със спечелена от друга фирма на Иво Гаджов поръчка за изграждането на моста на река Струма по ОП "Региони в растеж".

Ще настояваме да се направи пълна проверка на общината, подчерта местният лидер на БСП Кирил Леонов, цитиран от БНР.

Към момента няма изявление от зам.-кмета по изнесената информация от социалистите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
933 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.07.22 | 17:24

1

В България никога не е имало фашизъм. Преди 1944 г. България беше сред най-силните икономики на Европа... Даже у нас се правиха самолети. Терористите от БКП/БСП са истинските фашисти-сатанисти в България, работещи за интересите на Русия - майката на световния тероризъм.

Добави коментар

Водещи новини