Нинова иска Радев да свика заседание на КСНС за хакерската атака в НАП

  • 19 юли 2019 14:50

  • 780
  • 6
Нинова иска Радев да свика заседание на КСНС за хакерската атака в НАП
© БСП, пресцентър

От часове говорим за националната сигурност, интереси и политическа отговорност, но докато го правим, извън тази сграда държавата е ударена от едно цунами, което изглежда нараства. Колкото и да си заравяте главата в пясъка, то няма да ни подмине. Става въпрос за безпрецедентната криза с изтичането на лични данни. Това заяви в декларация от името на група лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за относно хакерската атака в НАП.

"Попитах Борисов какви мерки ще вземе правителството за гарантирането на националната сигурност, живота и здравето на всеки българин. Получих само отказ от това той да дойде в НС и да даде отговори. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е заплаха не само за собствеността и живота на 5 млн. българи, а е за националната и европейската сигурност", каза още тя.

"Обръщаме се към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и настояваме и молим да свика КСНС - да видим кой ще носи отговорност за ситуацията с НАП", допълни Нинова.

"Последиците от тази криза тепърва ще се усещат и развиват. Не да цъкате с език и да заявявате, че не е истина, а да се съберем да мислим как да спрем кризата и как да гарантираме на хората, че всичко това, което им причинихте няма да им коства пенсионните осигуровки и доходите", разкри лидерът на БСП.

"Нека свика КСНС и там да видим кой ще носи отговорност за тази ситуация, наказателна и политическа и кой ще поеме отговорността да изведем страната от състоянието, в което ГЕРБ я вкара", завърши Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
780 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.07.19 | 15:01

1

Кучка искам,искам ,искам

2019.07.19 | 17:46

6

Искам,искам,искам, и получи Техноимпекс, а ти?

2019.07.19 | 17:44

5

Престани да искаш бе жена, дай нещо на тая държава. Само искаш.

gjuro

2019.07.19 | 17:21

4

Tazi drugarka,samo iska,kato mlada e davala za Technoimpeks.

X

2019.07.19 | 15:30

3

Ne ti li pisna DA laesh,kuche grozno lomunistichesko

2019.07.19 | 15:05

2

ТЕЛЕ ЛАЙНАКОВ ДА ОБЯСНИ ЗА ХАКЕРСКИТЕ СИ ИЗЦЕПКИ

Добави коментар

Водещи новини