Ева Майдел обясни ще има ли промени, когато България влезе в чакалнята на Еврозоната

  • 17 юли 2019 11:45

  • 1881
  • 7
© ГЕРБ (архив)

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по коментира пред репортер на Novini.bg в Страсбург какви са намеренията ѝ за работа през новия мандат на Европарламента, разкри кога ще влезе България в чакалнята на еврозоната и какво ще спомогне да има повече инвестиции у нас.

„Смятаме да надграждаме темите, по които работихме до момента. Една от темите е за образование, най – вече в България. Искаме всеки български гражданин да бъде подготвен. Бихме искали да направим българските предприятия по – конкурентно способни. Ще използваме всеки инструмент за повече финансиране, както през последните 5 години. Бихме искали и правилата за конкуренция да бъдат много добре регламентирани и да няма български предприятия, които да страдат. За да се случи всичко, Европа трябва да бъде сигурна и България да бъде член на най – интегрираната част от ЕС – еврозоната“, заяви Майдел. „Би било добре да получаваме подкрепата за всичко и на българското общество“, каза тя.

Относно случващото се с еврозоната, Майдел заяви, че в момента текат преговори за бюджет на еврозоната, който цели да подпомага, както държавите – членки на еврозоната, така и тези, които искат да се присъединят.

„Ние имаме ясно разписана пътна карта, която следваме и трябва да бъдат направени стрес тестовете. Все още няма обявени резултати от тях. Планът се изпълнява, но предстоят още няколко неща да се случат преди да се присъединим към чакалнята на еврозоната“, обясни Майдел относно как протича процедурата по влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната.

„Трябва на българските граждани да кажа, че нищо няма да се промени в техния живот, влизайки в чакалнята. Много месии се намират, които да кажат, че много неща ще се случат. Чакалнята изпраща обаче много силен сигнал към инвеститорите и за международните ни партньори е много важно накъде България се е запътила“, заяви Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.

Тя отбеляза, че за последните десет години няма приета държава в чакалнята на еврозоната.

Майдел коментира и случващото се със завода VW. По думите ѝ, това е едно бизнес решение. „В ЕС има 28 държави – членки и VW може да избере всяка една друга освен Германия“, обясни евродепутатката.

По материала работиха Десислава Станева и Галя Георгиева

Последвайте канала на

Novini.bg
1881 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
BG EXIT

2019.07.17 | 13:47

6

BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT BGEXIT тая евреия меидел тръгнала евро са вкарва наври си го в ГАЗА това евро чифутка мръсн

Немога

2019.07.17 | 13:49

7

да повярвам че този коментар се побликува явно сигорно Сидеров и ОП са кумили САЙТА от ГЕРБ

не щем

2019.07.17 | 13:30

5

не ви щем педалския съюз и еврото. никакви чакални, никакви просии. трябва да си възстановим държавата от колонияланот робство на запада.

2019.07.17 | 12:35

2

Мръсен еврейски боклук за какво ни е това евро ве боклук България е във валутен борд и лъвът е фиксиран към еврото едно евро е равно на един лев 95 стотинки мръсен боклук за какво ни е това евро кажи боклук мръсен мръсен еврейски боклук

2019.07.17 | 12:48

4

когато видя Ева майдел Мария Габриел Цветан Цветанов и започвам да съжалявам защо Хитлер е тръгнал срещу Русия а не довърши работата която е започнал за да нямаме днеска такива проблеми от сорта евро Европейски съюз НАТО еврото тическо rent ация най-доброто място за живеене Европа където всеки ден стават атентати изнасилвания тероризъм и пак излизат евреите демагози и казват че Европа е най-доброто място за живеене

2019.07.17 | 12:39

3

Ева мейдел и Мария Габриел еврейски боклуци българско гражданство които са сменили фамилиите и се оженили за чужденци и в момента искат тези мръсния еврейски боклуци с нея български фамилии да променят историята на България да налагат мръсния европейски еврейски ценности мръсни еврейски боклуци ще убием с камъни еврейски боклуци

2019.07.17 | 12:19

1

grobarski bokluk cakalniata e miasto deto horata cakat avtobusi i vlakove e vie ot gro ste slojeni vav kiosheto i nikoga niama da vlezete vav shengen.

Добави коментар

Водещи новини