Вежди Рашидов се срещна с министъра на вътрешните работи Младен Маринов

  • 16 юли 2019 14:12

  • 303
  • 0
Вежди Рашидов се срещна с министъра на вътрешните работи Младен Маринов
© Комисия по културата и медиите

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко се срещна днес с министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Това съобщиха от Комисията по културата и медиите.

Темата на разговора бе задълбочаване на сътрудничеството между законодателната и изпълнителната власт в борбата с нелегалния трафик на културни ценности и с фалшифицирането на произведения на изкуството и на артефакти.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко запозна Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, с резултатите от неотдавнашните си срещи в Бундестага в Берлин и в Камарата на депутатите в Рим, на които бяха обсъдени и възможностите за засилване на сътрудничеството между европейските страни в борбата с трафика на ценности и с фалшификатите, защото този проблем засяга сигурността на всяка страна.

Европейският опит дава добра основа за законодателни инициативи, за изработването на които трябва се направят работни групи. "Свидетел съм, че Европа все повече се тревожи и от проблема с фалшивите новини, затова тази тема ще става все по-актуална за всички страни членки", каза по време на разговора Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко и Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, обсъдиха и необходимостта от привличането на още по-широк кръг от експерти в борбата с нелегалния трафик на културни ценности и с фалшифицирането на произведения на изкуството.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
303 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини