Връчен бе почетният плакет на Софийска област на зам.-губернатора на провинция Джянси

  • 15 юли 2019 14:31

  • 184
  • 0
Връчен бе почетният плакет на Софийска област на зам.-губернатора на провинция Джянси
© Областна управа на София

Делегация изпратена от Областният управител Илиан Тодоров връчи почетен плакет на Софийска област на заместник-губернатора на провинция Джянси, заместник генералния секретар на Правителството на провинция Джянси, както и на заместник кмета на град Нанчанг, Китай, съобщават от областната управа.

Почeтни плакети бяха връчени при срещите на делегацията изпратена в Провинция Джянси, КНР от Областния управител Илиан Тодоров на заместник губернатора на провинция Джянси – г-жа У, заместник генералния секретар - г-н Лиу, както и на заместник кмета на град Нанчанг.

Представители на Областна админитрация на Софийска област изказаха своята благодарност за осъществения семинар по земеделие и земеделски технологии във връзка с развитието на двустранните отношения между Софийска област и Провинция Джянси.

Посещението на делегацията в Китай е 10 дневно и изцяло за сметка на домакините. Припомняме, че на 07.12. 2018 год. Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров подписа Намерение за сътрудничество с провинция Джянси, КНР.

Въз основа на което делегация от Провинция Джянси посети Софийска област през месец март и се запозна подробно с възможностите за двустранно развитие. По време на посещението водено от заместник губернатора на провинция Джянси, беше подписано и споразумение за сътрудничество в областта на образованието и земеделието.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
184 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини