Интернет порталите на парламента няма да бъдат достъпни до неделя 

  • 12 юли 2019 15:15

  • 174
  • 2
Интернет порталите на парламента няма да бъдат достъпни до неделя 
© Novini.bg

Интернет порталите на Народното събрание www.parliament.bg и dv.parliament.bg няма да бъдат достъпни от 18.00 часа на 12 юли до 20.00 часа на 14 юли 2019 г., съобщават от пресцентъра на парламента. 

В посочения период, във връзка с изключване на електрическото захранване в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" 1, ще бъдат изключени всички информационни и комуникационни системи на НС. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
174 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българофил Антикомунист

2019.07.12 | 15:44

1

За да не ги побъркаме с писма пълни с псувни и обиди, за това че изпуснаха Фолксваген и инвестицията им от тъпотия и плиткоумие и я подариха на фесовете, които имат още четири завода за сглобяване на автомобили и го правят като с две леви ръце!!!
Българи, не купувайте нови Рено, Тойоти, Фордове сглобявани в Турция, защото са по-некачествени и опасни от китайските автомобили! Моля ви не купувайте вече и нови и стари ВАГ, Ауди и Шкода защото ще идват от фесовете! Никой в Европа няма да си купи автомобил, произведен в Турция! Турските работници в автомоболните им заводи са по-нискоинтелигентни от българските цигани!
Швабите ги ползват за роби!

Случва се

2019.07.12 | 16:58

2

То трябва и целия парламент да не е достъпен - за ядосаните, които не направиха добро на българите.

Добави коментар

Водещи новини