Крум Зарков: Палатката в гората или джипът на плажа е по-вредно?

  • 10 юли 2019 09:58

  • 423
  • 1
© Пресцентър БСП (архив)

Със Закона за устройство на Черноморското крайбрежие се създава усещане за двоен стандарт - палатката в гората или джипът на плажа е по-вредно. Това каза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков по време на дебатите по президентското вето върху Закона за устройство на Черноморското крайбрежие.

Приемането на ветото няма да бъде загуба за вас или победа, за който и да било. То ще бъде шанс този дебат да се състои в една нормална атмосфера и обстановка, добави той.

И преди промените държавата регулираше процеса за къмпингуване. Ако днес някой се чуди, че определен начин на къмпингуване създава проблеми, това е проблем не само за самите къмпигингуващи, а и на държавата, която не е изпълнила своя ангажимент, посочи социалистът.

Какво ни се предлага и защо то трябва да бъде преосмислено. Днес ни се представя да упълномощим определен брой министри - четирима, и те евентуално някой ден да регулират. От там идва цялото напрежение, обясни още Зарков.

По думите му този проблем е трябвало да бъде решен през Закона за туризма, а не чрез Закона за устройство на Черноморското крайбрежие. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
423 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Шумкарско-мандраджийски гадове

2019.07.10 | 10:14

1

Най-вредно за България е потомствена комунистическа свиня в парламента !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини