Корнелия Нинова издига Вигенин за зам.-председател на парламента

  • 05 юли 2019 12:12

  • 1791
  • 4
Корнелия Нинова издига Вигенин за зам.-председател на парламента
© БСП (архив)

На свое заседание социалистите са решили да бъдат освободени от ръководните постове Антон Кутев, досега зам.-председател на ПГ, както и секретаря на групата Кристиан Вигенин, съобщи от трибуната председателят на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Според източници от левицата първият е разжалван заради критиките си към соцлидерката за загубата на евровота, особено след отказа ѝ да подаде оставка от лидерския пост в БСП, а вторият се ползва с доверието й и затова ще бъде възнаграден. 

По информация на Нова телевизия именно по тази причина Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще издигне за зам.-председател на парламента от квотата на БСП Кристиан Вигенин. В момента запазеното място за лявата ПГ за заместник на Караянчева е все още вакантно, след като мнозинството отстрани от поста Валери Жаблянов преди година и половина, а социалистите отказаха да посочат негов приемник в знак на протест.

Последвайте канала на

Novini.bg
1791 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Цецо

2019.07.05 | 18:01

4

А Кирчо - касичката, какъв пост ще му дадеш лельо Корни?

Дидо

2019.07.05 | 13:57

3

Значи позволиш си критика към началството и те изритват? леле, тази партия вече на партия не прилича..

Крум Усаински-Крупник

2019.07.05 | 12:54

2

Цървули!!!БСП е с лява ориентация и това е един естествен ход от страна на Кака Кури!!!Кристиян Вигенин е доказал се,верен другар с непоклатими леви разбирания!!!Този пост ще послужи за трамплин на Главният Гей Парадир на "Столетницата",един ден да оглави Педерастката партия!!!

Леля Адолф

2019.07.05 | 12:38

1

Е,пари трябват,а хранилката се затвори и човека има разходи!!При това има и особености в ориентацията та е разбираемо

Добави коментар

Водещи новини