БСП поиска изслушване на двама министри относно ремонта на изтребителите Су-25

  • 03 юли 2019 10:34

  • 305
  • 0
БСП поиска изслушване на двама министри относно ремонта на изтребителите Су-25
© Булфото (архив)

ПГ на ''БСП за България'' поиска изслушване на вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министър Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в за ремонта на изтребителите Су-25. Това заяви народният представител от опозицията Николай Цонков в процедура по начина на водене в началото на пленарното заседание.

,,Повод за процедурата е ремонтът на щурмовите изтребители Су-25. Очевидно има някакъв разнобой в управлението. Има ли такъв, защото министър Каракачанов казва, че има подписан договор от миналата година, има преведени пари по този договор, в същото време г-н Караниколов казва, че този договор не може да бъде изпълнен? Вие, г-жо Караянчева, от Русия казахте, че руски специалисти ще дойдат в България и тук заедно с българска фирма ще ремонтираме изтребителите Су-25. Затова ние от БСП предлагаме да дойдат тук министър Каракачанов и министър Караниколов и заедно с Ваше участие да се изясни този въпрос с ремонта на Су-25'', обясни Цонков.

Председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на посочи, че ще информира двамата министри.

Последвайте канала на

Novini.bg
305 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини