БСП поиска изслушване в НС на министър Кирил Ананиев

  • 27 юни 2019 09:38

  • 282
  • 0
БСП поиска изслушване в НС на министър Кирил Ананиев
17 62дни
© Булфото (архив)

БСП поиска изслушване в парламента на здравния министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през във връзка с протестите на медицинските сестри.

Това стана по време на дебатите за промените в Закона за енергетиката, с които се създава платформа за търговия на газ. По време на разглеждането Георги Йорданов от "БСП за България" поиска от името на групата изслушване в пленарна зала на министъра на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през във връзка с "пълзящите" протести на медицински сестри и специалисти в страната. Председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заяви, че ще се свърже с министъра на здравеопазването и ще информира Йорданов.

Малко по-късно Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на обяви, че "министър Ананиев в момента има ангажимент, а после и пътуване в провинцията. Днес той няма да има възможност да дойде в парламента. Може да подновите искането си другата седмица", обърна се Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на към Георги Йорданов.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
282 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини