Юлиан Ангелов: Всички партии трябва да преглътнат егото си за субсидиите

  • 26 юни 2019 10:58

  • 506
  • 1
©

Когато трябва да бъде защитена демокрацията в България, всички партии трябва да преглътнат егото си. Една такава промяна няма да донесе нищо добро за която и да е партия. Това каза в кулоарите на парламента зам.-председателят на ВМРО и секретар на ПГ на Обединени патриоти Юлиан Ангелов по повод намаляването на партийните субсидии.

Във връзка с отказа на ДПС да участва в разговори за субсидиите, Ангелов коментира: "То си е тяхна работа дали ще участват или не". 

Той уточни, че ВМРО има готовност да върне надзветите субсидии. Мислим да го направим поетапно, за да можем да си покриваме и разходите, посочи той.

Ние от ВМРО сме участвали в подобно предложение още в предишния период, когато сме били за за намаляване на субсидиите наполовина. Но не сме за това партиите да бъдат доведени до фалит или до зависимост от фирми или чужди фондации, заяви Ангелов.

Може би мотивът за внасянето на промените е да се отговори на реториката на опозицията, едва ли мотивът е да се отслаби опозицията за местните избори, коментира още Юлиан Ангелов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
506 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НомерА

2019.06.26 | 13:04

1

Нека партиите подпишат договор с НС, че никога повече няма да получават субсидии, а не утре, когато някои фалират пак ГЕРБ да се направи на спасител на останалите послушковци.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини