Димитър Главчев: Не разбирам защо всички ни пришиват към ДПС

  • 22 юни 2019 18:34

  • 814
  • 5
Димитър Главчев: Не разбирам защо всички ни пришиват към ДПС
© Кадър - Канал 3

Нашата позиция е ясна и трайна още от 2016 година. Тогава на референдума над 2,5 млн. души се произнесоха по темата. Това са адски много гласове. Ние ще се съобразим с волята на нашите работодатели - гражданите. Аз съм на мнение, че ако сега се проведе същия референдум, още повече хора ще гласуват за партийна субсидия от 1 лев. Това се дължи на театъра, който се разигра при БСП с подаването и оттеглянето на оставката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Хората се дразнят на тази неща.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в. "Може да има финансиране на партиите от юридичски лица, но то трябва да бъде при изключително строги правила и напълно изсветлено. Процесът трябва да бъде изключително прозрачен и с много регулации. Абсурдно е да се твърди, че сме се съюзили с ДПС. Те направиха смислени предложения за субсидиите и няма нищо лошо те да се подкрепят. Не разбирам защо всички в последните дни ни пришиват към ДПС. Ние имаме коалиционно споразумение и го спазваме на 100%. За мен по-сериозните проблеми са в малката коалиция. Сега обвиняват премиера Бойко Борисов, че не се явявал на коалиционен съвет. За мен първо в Обединени патриоти трябва да се съберат тримата и тогава да се осъществи голям коалиционен съвет", разкри бившият председател на парламента.

"За мен не трябва да се правят промени в данъчната система. Не трябва да се пипа нещо, което работи. Все пак тези промени са предмет на политически разговори и ако се постигне политически консенсус, ще трябва да се мисли по тази тема. В бюджета са заложени приходи от тези данъци. Едва ли някой ще иска да не се изпълни бюджета. За това ще се вземе и този заем за изтребителите, за да не пострадат други политики от лиспата на средства. Искам да уточня, че този заем ще бъде взет при много добри условия", разкри Главчев.

Последвайте канала на

814 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА

2019.06.22 | 18:53

1

Кой ви пришива ?? Вие винаги сте били заедно !! ГЕРБ -ДПС ВЕЧНА ДРУЖБА !! Ура другари !!

Петров

2019.06.23 | 05:21

5

СЕГА И СЪС СДС ВИ ПРИШИВАМЕ -ОТДАВНА НИ КОМАНДВАТЕ ЗАЕДНО ,ГОСПОДА ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ !

., (нерегистриран)

2019.06.22 | 23:47

4

Защо отричаш бре герб, заедно удрахте с дпс, а вече е геч, брак по сметка..

2019.06.22 | 19:51

3

e kak zashto bre grobarski bokluk obshtoizvestna taina e tce dps rakovodi tazi darjava sas postaveni lica kato vas povece ot 15 godini.

Българка

2019.06.22 | 19:25

2

Еее ми как да ви пришият за друга партия като не са направили смислено предложение? Какво им обръщате внимание на онези дето и те като циганите са хранилка на българите? Евала ГЕРБ!!!

Добави коментар

Водещи новини