Министър Танева взе участие в заседание на Съвета по земеделие и рибарство в Люксембург

  • 18 юни 2019 19:38

  • 487
  • 1
 Министър Танева взе участие в заседание на Съвета по земеделие и рибарство в Люксембург
©

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри взе участие в заседание на Съвета по земеделие и рибарство, който се проведе в Люксембург.

По време на заседанието бе постигнат частичен общ подход на Съвета по предложението за регламент на Европейската комисия за фонда за морско дело и рибарство през новия програмен период на Европейския съюз. Министрите на земеделието обсъдиха и доклада за напредъка на румънското председателство по отношение на Общата селскостопанска политика след 2020 г.

Министър Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри отчете обективността на доклада и подчерта някои от основните приоритети на България в продължаващите дискусии за завишена обвързана подкрепа, запазване на преходната национална помощ, изключването на дребните земеделски производители от условността за получаване на директни плащания, както и необходимостта за доброволно прилагане на еко-схемите от държавите-членки.  

Министър Танева проведе среща с комисаря по земеделие  и развитие на селските райони Фил Хоган, на която обсъдиха състоянието на сектор „Земеделие“ в България.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
487 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Корни

2019.06.18 | 20:10

1

А обясни ли му за кражбите които са извършвани и продължават да се вършат ПУНТА МАРА 0 НА НИЩО

Добави коментар

Водещи новини