Джамбазки за пакета "Мобилност": Вече е започнала организирана кампания срещу българските интереси

  • 17 юни 2019 15:42

  • 1825
  • 7
© Novini.bg

Вече е започнала организирана кампания срещу българските интереси. Има дори издание в Брюксел, което е започнало кампания срещу нас. Ще направим всичко възможно да имаме единна българска делегация по въпроса за плана "Макрон". Това заяви евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – след срещата с новоизбраните евродепутати за пакета "Мобилност", предаде репортер на Novini.bg.

"Първите стъпки, които са поискали колегите ми са места в транспортната комисия, за да можем да работим по-активно и да внасяме промени. Ще искаме и подкрепа от другите държави", каза още той.

"Национализмът няма да надделее. Надявам се да разширим групата на единомислещите по пакета "Мобилност" и да обединим повече държави в борбата. От този пакет ще бъдат засегната не само транспортната индустрията, но и логистиката и еманацията на единния пазар. Дължим на обществото да изясним какъв ще е ефектът от приемането на пакета "Мобилност", каза още по темата министърът на транспорта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

"Не защитаваме само наш корпоративен интерес, а и общоевропейския интерес. Изискваме свободно движение на стоки, хора и капитали", разкри транспортният министър .

"Имаме пълното доверие от страна на правителството и индустрията. Нямаме пробиви в отношения на единното мнение по въпроса", завърши Желязков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1825 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.06.17 | 16:25

2

Джамбазки,А Новаков ще изгори покрай теб.Това което правите,са пълни глупости.Кога станахте европейци,кога започнахте да учите французите на морал?

2019.06.17 | 16:12

1

Защо не се скриеш бе МЕНТЕ - ПАТРИОТА ??

Работим за?

2019.06.17 | 16:38

3

Българските интереси са два вида, на фирмите и на шофьорите, за кои от тях?

мръсна мафия

2019.06.17 | 16:45

4

Мръсни мафиотчета в народни носии...патреотчета нацистчета..

тттттъп

2019.06.17 | 17:03

6

Да трудно е да се борим с големи бивши колониални държави като Англия, Испания, Франция, Португалия, Холандия и др.поробвали, грабили,трупали чуждото, но това не ни прави малки и ще се противопоставяме!!! Давайте не се предавайте!!!!

мъфи

2019.06.17 | 16:55

5

Хората от европата защитават работниците си, които създават брутен продукт, а не мафиотите, които защитавате вие, джаба, ясно!?

Velikov

2019.06.17 | 18:27

7

Тоэи смешник вместо да се бори да раэрешат каботажите на бг фирми в европа тръгнал уж да эащитава шофьорите напълно е въэможно да се прибират по често горките хорица но трябва поэнайте кой пак да се бръкне в джоба эа това но по им е иэгодно да плащат на политици
не им се връэвайте колеги аэ съм бил 20 години шофьор сега работя в баг и виждам при проверките че нашите бг колеги най страдат дори почти всички румънски фирми работят на 3 седмица работа и една в къщи
и плащат эаплата эа 4 СЕДМИЦИ
Само нашите политици робовладелци
точно эаради тях напуснах една хубава страна
и един хубав народ
да живей БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини