От АБВ разкриха каква е голямата им задача

  • 17 юни 2019 14:28

  • 722
  • 3
От АБВ разкриха каква е голямата им задача
© АБВ

Голямата задача на ПП АБВ е масирана битка за разделяне на партията ГЕРБ от държавата.

Това заяви на пресконференция в Плевен председателят на партията Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. След национално съвещание на формацията, което събра в града представителите на централното ръководство и лидерите на областните структури, той коментира, че налице е срастване на ГЕРБ с държавата, което е много близко до това отпреди ’89 година, съобщиха от пресцентъра на АБВ.

„Имаме институционално осигурен закупен масиран администриран вот. В ДФ „Земеделие“, където те са над 2000, а в новосформираното звено БГ тол са наети също над 2000 служители. Никъде по света няма такова нещо – това са коли, офиси, безумни разходи, от които нищо не следва“, каза той и добави, че и в момента продължават да се множат изнесените звена на държавната администрация. Според него, това именно е начин, по който гласоподаватели да се държат във вид зависимост и респ., възможност за влияние. Всичко това е резултат от срастване на партията с държавата.

Областният лидер на партията Цветан Антов обяви пред медиите, че ПП АБВ ще има свой кандидат за кмет и пълна листа с кандидати за общински съветници в община Плевен. Той добави, че в по-голямата част от общините на Плевенска Област вече е ясен форматът за явяване на местния вот.

Местните избори наесен за нас са приоритет и момент, в който да покажем, че АБВ има своя потенциал, заяви зам.-председателят на партията Владимир Маринов. Той е категоричен, че българите е необходимо да имат алтернатива при своя вот, независимо от налаганата теза, че съществуват две партии единствено, между които да се избира. Маринов посочи, е ПП АБВ е в готовност в 5 области готовност да предложи своите кандидати на местния вот. Той подчерта, че всеки регион е специфичен и важното за партията е да работи по места с хора, с които споделя еднакви ценности и такива, които да дадат нов импулс на общините.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
722 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.06.17 | 14:34

1

Единствената ви битка е България да се откаже да купува бойни самолети от САЩ. Вие бихте се отказали и от майките си дори за тази цел, червени изpoди.

2019.06.17 | 18:33

2

Вие не сте никакви бе пикльовци!
Ако ви спрат рублите, ще пикаете само газ!

2019.06.17 | 19:19

3

Не стига,че е пияница, но и много прост. Акохола му е изпил мозъка.

Добави коментар

Водещи новини