Велислава Кръстева: Необходима е промяна на управленската формула

  • 15 юни 2019 18:48

  • 1308
  • 4
Велислава Кръстева: Необходима е промяна на управленската формула
© Канал 3

Необходима е промяна на управленската формула и тя трябва да бъде базирана на ангажимента и отговорността по изпълнението на конкретни приоритети за развитието на държавата. Европейските избори безспорно дадоха знак за необходима промяна и тя е свързана с модела, по който се управлява.  Промяна на отношението към мнозинството като необходимост да осигури власт, която да реализира програма. Това съобщи в студиото на "Офанзива" по Канал 3, депутатът от ДПС Велислава Кръстева.

"Доволни сме от това, което постигнахме на тези избори, постигнахме трите си основни цели, с които влязохме в  изборите.  От една страна увеличихме всички свои избиратели, спрямо предходните парламентарни избори, от друга се справихме с негативното явление, с тези които се опитваха да ни разцепят, които се опитаха да ни създават проблеми на предходните избори и постигнахме един добър резултат, след който имаме трима европейски депутати", допълни Кръстева.

"Ние търсим  коалиционни партньори не само за управление, ние търсим  партньорства, съгласия за това,  да дадем на държавата едно по-добро управление, една  по-добра перспектива.  Следващата ни стъпка е да постигнем диалог и съгласие за няколко основни приоритета, след което разбира се избирателят ще зададе формулата по-която ще се управлява, но идеята ни е да се управлява спрямо тези приоритети", обясни депутатът от ДПС.

"Нашето разбиране е , че безплатните детски градини са една много важна стъпка за реформата в образованието, която касае бъдещето, бъдещото поколение, а не просто някакъв социален ход, с който ние ще си решаваме имиджов проблем. Отделно водим разговори за намаляване на ДДС за книгите, за хранителните продукти, лекарствата. Ние сме една от четирите страни, които са запазили най-високо ДДС на хранителните продукти  в ЕС, а е важно да отчитаме в каква среда живеем, в каква среда работим и как се управлява държавата, нейната данъчна и финансова политика. Всички тези разговори се провеждат с цел да стимулираме така необходимия икономически растеж , конкурентоспособност, поощряване на българското производство и производители" каза Велислава Кръстева.

Последвайте канала на

Novini.bg
1308 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
чичо Пей

2019.06.16 | 09:54

4

Турците като витиеват и хитър електорат подпомогнат от известна бройка хитри български еничери търсят изход от задънената улица.Хитрата идея която ги е осланила напаследък е Д.Пеевски за лидер на ДПС.От сега им казвам,че това което ще се случи на ДПС при този вариант, е това което се случи някога на Станишев/Д.Пеевски за шеф на ДАНС/ Този човек плаши хората.

време разделно

2019.06.15 | 18:56

1

Поемеш ли рязания ятаган за пари в задния двор , то е за цял живот , отърване няма !

2019.06.15 | 22:44

3

врътни им една свирка на турците милиционер шибан

2019.06.15 | 20:37

2

И тая циганка дава акъл

Добави коментар

Водещи новини