Хамид Хамид разкри защо ДПС ще подкрепи предложението за 0 лева партийна субсидия

  • 13 юни 2019 07:45

  • 1961
  • 2
© Кадър - БТВ

В случая едно е равно на нула. Ако субсидията стана 1 лев, това ще обрече партиите на финансиране от сенчестия бизнес. Това е причината да подкрепим субсидия нула лева. Всяко едно намаляване на субсидията ще е вредно за партиите и ще им се отрази негативно. Предложението за 1 лев е наистина див популизъм.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ДПС Хамид Хамид. "След като субсидията беше фиксирана на 11 лева, смея да твърдя, че партиите не се намират в икономическа зависимост. В момента даренията от юридически лица са абсолютно забранени, а даренията от физически лица имат таван. Намаляването на 5-6 лева също ще доведе до зависимости. Нашата идея е сусбидията да стане нула лева и по този начин да се отпуши американският модел. Там партиите не получават никакви държавни пари и се издържат само от дарения. Тези дарения обаче са прозрачни и чисти. Те се извършват след плащане на данъците и всичко кристално чисто", ракзри Хамид.

"Г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на си върши работата. Той взима дейно участие в Програмата за ускорено развитие на България, която в ДПС разработваме. Предложението за намаляване на ДДС върху хляба и лекарствата не е див популизъм. Ако беше популизъм, щяхме да обявим тази идея преди изборите. Вчера разговаряхме с фармацевти и те с числа доказаха, че намаляването на ДДС ще доведе до спад на цените на лекарствата. Днес ще се срещнем с Асоциацията на хлебопроизводителите и ще видим технита разчети. Ще проведем и среща с финансовия министър. Съдът ясно каза, че няма нарушение при заличаването на Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на като евродепутати", категоричен беше депутатът от ДПС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1961 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.06.13 | 08:40

1

хамидчо когато стигнем американците по жизнен стандарт на живот и благоденствие тогава ми говори за техния модел.Субсидията ви трябва за купуване на гласове и за забогатяването на шайка разбойници и бандити, ане за водене на партиен живот

На Хамид Хамид

2019.06.13 | 09:15

2

в турския Гъз Гъз, ортаците на СДСвинете в разграждането на комунизма, и нито седесарите нито турците живеят по-добре след 30г. сини подскоци отколкото при Живков, пада ви се, педерасти и резняци.

Добави коментар

Водещи новини