Румен Петков подари на руския посланик гравирана писалка със знамената на България и на Русия

  • 12 юни 2019 09:15

  • 354
  • 1
Румен Петков подари на руския посланик гравирана писалка със знамената на България и на Русия
© АБВ

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в подари на посланика на Русия у нас Н. Пр. Анатолий Макаров специална писалка, на която са гравирани знамената на България и на Русия и с надпис „140 години дипломатически отношения“.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ. Подаръкът е в знак на уважение към изключителната енергия и труд, които той положи за възстановяване на отношенията между двете държави, след щетите, които бяха нанесени в тази посока в рамките на мандата на президента Плевнелиев и бездействието на правителството.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в посочи, че сега отношенията между България и Русия са в съвсем друга фаза. „Посланик Макаров заслужава един такъв подарък, който е придружен от списък на всички посланици на Русия в България и на България в Русия от установяване на политическите ни взаимоотношения до ден днешен“.

Петков честити на Н. Пр. Анатолий Макаров Денят на Русия и му пожела професионални и лични успехи в името на добруването на двата народа.

Същата писалка председателят на ПП АБВ подари на руския министър-председател Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега.

За начало на дипломатическите отношения между Русия и България се смята 7 юли 1879 г.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
354 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Избирател

2019.06.12 | 09:24

1

А малко по надолу е изгравирано как един български комунист се е наг.ъзил и разтворил бузи да поема пак к.ура на братушката си орално и анално!
ВЕЧНА ДРУЖБА КПСС БКП!

Добави коментар

Водещи новини