БСП подхвана досието на Георги Първанов

  • 09 март 2012 07:01

  • 6768
  • 6
БСП подхвана досието на Георги Първанов
©

Всички истини за 4 февруари 1997 г. и критото близо 20 години досие „Гоце“ очакват да чуят социалистите от бившия си лидер Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Това коментираха пред „Монитор“ приближени до председателя Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Те допълниха, че по време на обиколките в страната Първанов има чудесната възможност да обясни и да разсее съмненията, че през последните години е правил задкулисни договорки в ущърб на партията.

Висши социалисти припомниха, че според разсекретеното досие на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в папката „Гоце“ е била върната в архива от тогавашния шеф на НРС ген. Бриго Аспарухов точно на 4 февруари 1997 г., като до онзи момент е стояла в сейфа в неговия кабинет. Затова президентът трябва да отговори дали има случайно съвпадение на датите или връщането на досието в архива и връщането на мандата от страна на БСП са свързани. Нужно е да знаем и дали в онзи момент е имало някакви тайни договорки между лидера на БСП Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и лидера на СДС Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, коментираха червени. И припомниха, че въпреки яростната си позиция срещу ДС Костов нито веднъж не е споменал за досието на Първанов, преди то да стане публично достояние със закона на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Има още неща около 4 февруари, за които Първанов трябва да даде публичен отговор, коментираха пред „Монитор“ приближени до Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на дни след като Първанов официално заяви, че ще се кандидатира за лидерския пост в БСП.

Бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров потвърди, че досието „Гоце“ е било в сейфа на Бриго Аспарухов, а после е преминало в неговия началнически сейф. Исках да съм сигурен, че няма да изчезне, обясни Гяуров. И допълни, че по онова време в папката не е имало повече листи, отколкото в момента.

Други социалисти пък настояват доскорошният държавен глава да поеме заедно с бившия МВР шеф Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отговорността за действащия в момента закон за досиетата, който вкарва в една графа всички служители на ДС - и тези, които са работили за научно-техническото разузнаване, и онези, които са писали доноси срещу колеги. Те припомниха, че законът бе приет именно с цел да бъде извадена папката „Гоце“ месеци преди предизборната кампания за президентския вот през 2006 г., така че тя да не може да се използва като компромат. Така и не получихме отговор защо той 18 години мълча по темата, щом обясняваше, че се гордее с това, което е правил. Заради неговото мълчание обаче бяха унищожени съдбите на много разузнавачи, коментираха още представители на БСП.

Междувременно стана ясно, че след критиката на червеното ръководство за тайно организирани срещи на Първанов бившият държавен глава е решил за по-сигурно да си насрочи дискусия в Плевен, където е районът на най-близкия му социалист Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Запознати коментираха, че бившият Първанов често насрочвал тайни сбирки със свои хора в местния хотел „Ростов“, който е собственост на ексдепутата от БСП Васил Антонов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6768 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Аз

2012.03.09 | 13:21

6
Българска Социалистическа Пасмина.
иво- рз

2012.03.09 | 13:21

5
Винаги съм смятал, че червените боклуци са способни на всичко, ама чак пък да почнат да си вадят досиетата не съм го очаквал. Двадесет години темата "досиета" за тях беше свещенна крава и никой простосмъртен не беше допускан до нея. Явно икономическите интереси на двете лобита са стигнали до сериозен сблъсак. Според мен преди конгреса ще има вечеря на свещи организирана от някой вътрешен кръг и след нея ще видим как двамата идиоти да се целуват и прегръщат във вечна дружба.
чиновник

2012.03.09 | 13:21

4
Смъртна присъда за Първанов!!!Само това и нищо друго няма да е реално и справедливо за човека,който за 10 години не направи нищо положително за държавата!За предаване на народа в развитите държави,а и в много други по света наказанието е смърт!Той не заслужава да живее повече и да ми диша от въздуха!
хе хе хе

2012.03.09 | 13:21

3
Нека добре да помислят червеноблизцити от сайта, преди да пророкуват комунистическа победа !Тепърва ще излизат мноооого любопитни истини и за агента - бракониер Гоце, и за досиетата и ролята на ДС в създаването и после разбиването на опозицията чрез внедряването на "свои хора" в нея; и за създаването на ДПС,като единствен вариант за отклоняване на турските гласове встрани и подчиняването им отново на агент от ДС -Сокола и т.н.Толкова мръсотия има в комунистическите авгиеви обори , че днешните управници и 100год. напред да бягат пак няма да стигнат комунистите в задкулисните манипулации и долнопробните междуличностни войни! Което отново ме навежда на мисълта , че НАЙ-ДОБРИЯ КОМУНИСТ Е МЪРТ..Я КОМУНИСТ!

2012.03.09 | 13:20

2
Факта, че комунизма се провали като строй и начин на мислене е достатъчно основание да смятаме ,че комунистите са и некадърни да управляват и недостойни да бъдат морални съдници!Добре го каза Д.Драганов - да не си комунист на 20 год. говори за липса на сърце , но да останеш комунист на 40 год. говори за липса на мозък!Проблема ни е ,че 20 год. продължаваме да възпрозвеждаме едни и същи неработещи комунистически доктрини! А ,че БСП никога не е била партията на народа е много ясно - това е партията на новозабогатялата олигархия ,близка до бивши и настоящи висши партийни функционери!В името на властта те са готови да направят всичко - манипулирането на гласове и ваденето на досиета е най-малкото нещо- колко гадории има още да излизат - май е време да се осъзнаем и да изпратим столетницата на "заслежена завинаги почивка" в историята!

2012.03.09 | 11:09

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини