Петър Витанов: Не оспорвам авторитета на Станишев

  • 10 юни 2019 08:09

  • 2083
  • 4
Петър Витанов: Не оспорвам авторитета на Станишев
©

В петък стана ясно, че младият евродепутат Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее е избран да води българската делегация на социалистите в ЕП.

Изборът беше вътрешен, направен сред петимата избрани евродепутати от БСП. Тук никой не оспорва авторитета на другаря Станишев, държа да го подчертая. Г-н Станишев може да ни представлява в ръководството на някой от органите на ЕП, не виждам нищо драматично в това, коментира той в сутрешния блок на БНТ.

Не познавам другаря Гергов, огорчен съм в известна степен, тъй като се занимавам с международна дейност от доста години, заяви Витанов относно изказването на социалиста Георги Гергов, че той дори не знае къде е Европарламента.

Не виждам нищо драматично в загубата на евроизборите, каза още Витанов.

По въпроса за оставката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, той заяви: Не съм аз човека, който може да каже дали има нужда от нов лидер. БСП е колективна партия и колективното начало винаги е било водещо.

Важно е бързо да се консолидираме и ще излезем от тази ситуация много по-обединени, каза в заключение Витанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2083 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2019.06.10 | 12:19

4

Избийте се, долни червени терористи! Голям кеф!

2019.06.10 | 09:13

1

Поредния парашутист в историята на тази "демократична" олигопартия.

Рая

2019.06.10 | 09:56

3

Този не може да определи дали съпартийците му са "другар" или "господин, но иначе "е добре подготвен"... Кадрите на столетницата винаги "са добре подготвени", например Румен Гечев, който фалира България, направи другарЕте милионери, и никога не се е извини на българите за глада, стреса и съсипаният им живот.

Станишев се оака

2019.06.10 | 09:38

2

с монархо-седесаро-турската коалиция. След толкова изтезания и убийства от страна на царската седесаро-фашистката клика, след разстрела на Заимов, Вапцаров, Антон Попов, да влизаш в Първановски сговор с престъпната седесарска шайка е крайно неморално.

Добави коментар

Водещи новини