В МВнР ще се състои първото заседание на Съвместната междуправителствена комисия с Република Северна Македония

  • 10 юни 2019 07:21

  • 299
  • 0
В МВнР ще се състои първото заседание на Съвместната междуправителствена комисия с Република Северна Македония
© Булфото (архив)

По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в Министерството на външните работи ще се състои първото заседание на Съвместната междуправителствена комисия, създадена съгласно чл. 12 от Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Междуправителствената комисия е съпредседателствана от Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и министъра на външните работи на Република Северна Македония Никола Димитров.

Основна цел на заседанието е да бъде направен преглед на прилагането на подписания на 1 август 2017 г. Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република България и Република Северна Македония.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще приеме Никола Димитров на разговор на четири очи в МВнР в 11.00 часа след което ще се състоят пленарни разговори на Съвместната междуправителствена комисия. В 12.30 часа в МВнР ще се състои пресконференция.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
299 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини