ГЕРБ - Варна подари телевизори на пенсионерски клубове в община Вълчи дол

  • 07 юни 2019 16:09

  • 274
  • 0
ГЕРБ - Варна подари телевизори на пенсионерски клубове в община Вълчи дол
© ПП ГЕРБ

По инициатива на организацията на ГЕРБ – Вълчи дол бяха подарени телевизори на пенсионерски клубове. Това съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна. Членовете на партийната структура откликнаха на молбата на възрастните хора от три клуба в общината – в град Вълчи дол и в селата Брестак и Червенци.

„Възхищаваме се на силния Ви дух и високо ценим усилията на Вашите самодейни състави да пазят и популяризират фолклора и традициите на България. Вие заслужавате подкрепата ни”, коментира при срещата си с пенсионерите ръководителят на общинската организация на ГЕРБ Димитър Тодоров.

Двамата със Стойчо Петков, който оглавява Младежи ГЕРБ – Вълчи дол, лично занесоха закупените телевизори в клубовете и пожелаха на възрастните хора да бъдат здрави и да съхранят и занапред своята позитивна енергия.

„Сигурен съм, че тази придобивка ще подобри социалния живот в клубовете и ще Ви позволи да споделяте в приятна обстановка повече време заедно”, каза още Димитър Тодоров, който е и зам.-кмет в община Вълчи дол.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
274 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини