Филип Попов: Абсурдно е да се обвинява БСП за субсидиите

  • 06 юни 2019 10:44

  • 564
  • 4
Филип Попов: Абсурдно е да се обвинява БСП за субсидиите
©

Абсурдно е да се обвинява БСП за това че Министерството на финансите не си е свършило работата с изчисляването на субсидиите. Това заяви народният представител от БСП Филип Попов по време на дебатите по промените в Закона за политическите партии.

,,Абсурдно е да се обвинява, която и да е политическа сила и най-вече БСП за това че Министерството на финансите не си е свършило работата. Защото до 2016 г. преди квадратчето „на подкрепям никого“, законът е бил ясен'', заяви Попов.

,,Ясен е и след 2016 г. и след издадена заповед на министъра на финансите, която е въвела в заблуждение един директор на дирекция. И сега заради това ГЕРБ променя закона. Нима преди 2016 г. не е имало политически партии и коалиции? Имало е, но нямаше ГЕРБ с квадратчето "не подкрепям никого" и министъра на финансите'', коментира той.

От своя страна депутатът от левицата Пенчо Милков посочи, че това законодателство е излишно и всичко, което се случва, е ''тотална излагация''.

,,И малките деца вече разбраха, че се получават 11 лв. за 1 получен глас. Законодателното решение, което разглеждаме днес, е грешно, защото текстът в момента е ясен'', посочи още той.

Последвайте канала на

Novini.bg
564 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ВАРИГО

2019.06.06 | 11:01

1

Това се казва нахалство от висша степен. Слушах го господина НИКОЙ в едно предаване, където казваше, че е било много ясно да се пресметне, че даваните пари са повече от това което се полага, но министъра виждате ли не го е направил. А вие господине и всички останали, които не сте виновни като него защо сте прибирали пари, които не ви се полагат а не ги върнахте на сгрешилия министър? Не е ли доста жалко и смешно това ваше пост/фактум поведение !?

Умник Гюро

2019.06.06 | 12:33

3

БКП/БСП-терористи упражняват геноцид над българския народ вече 100 години. Тази терористична групировка трябва да изчезне от свободна България.

Милена Г

2019.06.06 | 12:06

2

По принцип да ,но честността е на първо място ,защото е трябвало още веднага да сигнализирате , а не сега да се искате оставки и т-н. Просто е,проверка от АДФИ на МФ , установява се надчета и се действа

Vuzmezdie

2019.06.06 | 13:30

4

Коментара се прави от злоба, в отмъщение на това което се случи на 26.05.2019 година. И малките даце разбраха, че komunetata се връщат в НС само за да продължат любимата си тактика на плюене по другите, считайки че така ще спечелят избори - Айнщайн го е казал - "Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати." Какво пък, от делата им червени, печелят Народа и други партии, може пък нарочно да го правят, де токаво провидение!!!

Добави коментар

Водещи новини