Ангел Найденов: Оставката на Корнелия Нинова беше логично следствие

  • 06 юни 2019 08:18

  • 3826
  • 7
©

Оставката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за беше логично следствие, но аз намирам известна театралност в подаването ѝ и намирам известен опит за оцеляване, заяви в сутрешния блок на БНТ членът на НС на БСП и бивш министър на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Погрешно бе водена кампанията за избор на депутати от България за ЕП. Това е една от причините за загубата на евровота. Сред другите причини са битките между Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, излизането на ПГ на БСП от Народното събрание и подмяната на идеята на лявата партия, каза той.

Наблюдавахме една неспособност да бъдат привлечени определен брой избиратели, коментира Найденов.

Загубата на едни избори дали ще бъде с 5-6% или с един депутат повече, си е загуба, напомни той.

Нинова надценява както доверието към себе си в партията, така и това да бъде избрана пряко и директно, допълни бившият министър на отбраната.

Последвайте канала на

Novini.bg
3826 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бачо Рачо

2019.06.06 | 15:48

7

Брантии Курви Проститутки.БКП!!!!!! Мъже няма ли в тая партия?????!!!!!

НАЙДЕНОВ,

2019.06.06 | 13:24

6

защо не можеш да бъдеш запомнен с нещо по съществено,освен с това,че си мъж на омбудсмана М.Манолова.Май ти харесва професията политик,приказки без край,мандати,мандати,келепир.

Умник Гюро

2019.06.06 | 10:17

5

Браво! Терористичната престъпна групировка БКП/БСП се разпада най-сетне... За Велика България настъпват добри времена!

Много?!

2019.06.06 | 10:11

4

Много подпухнал тоя Найденов ве...?!Има два варианта:
-или са го били от БСП,дето говори против Нинова...?!
-или е от много пиене...?!

Добре го каза Найденов,

2019.06.06 | 10:07

3

ако тая седесарска гайда Нинова си мисли, че може да се върне начело, лъже се, на България е необходима комунистическа партия, а не седесарски филиал.

Гнусен

2019.06.06 | 09:54

2

Да го бяха изчакали да изтрезне и тогава да бръщолеви тия глупости. Като го слушам все едно слушам Ненчев и Пасито. Има и други партии като не му харесва тая да се маха. Тия мухали се надяват, че света се върти около тях.

Българка

2019.06.06 | 08:57

1

Браво,г-н Найденов! Не сте се променили откакто бяхте кмет на Димитровград. Много малко от БСП са като вас честни и открити,но народа се нагледа на празни обещания от БСП.А Нинова трябва да поеме много отговорност и и да върне парите на хората които окраде.

Добави коментар

Водещи новини