Манолова: Десетки граждани затъват във финансово блато заради некоректни фирми за бързи кредити

  • 05 юни 2019 16:30

  • 1475
  • 2
Манолова: Десетки граждани затъват във финансово блато заради некоректни фирми за бързи кредити
© Булфото (архив)

На прокуратурата им отне 3-4 дни да се сезират за партийните субсидии. Ако е имало проблем с разчитането на закона трябваше да има допитване. Законът трябва да е еднакъв както за финансовия министър, така и за гражданите. Това заяви омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

"Правната комисия така и не се зае с проблема със свръхправомощията на банките. Подпомогнала съм народното представителство, но за съжаление депутатите нямат време да се занимават с тези важни дела. Всички имат покана за дискусия в понеделник срещу злоупотребите от страна на фирмите за бързи кредити", каза още тя.

"От миналата седмица имам случай на изтеглен бърз кредит за 2 хиляди лева, който е свързан със застраховка от 1300 лева, която потърпевшият гражданин е трябвало да плати в срок от седмица. Получавам десетки абсурдни случаи с фирми за бързи кредити. Бързите кредитите се взимат за плащане на сметки, а не за луксозни харчове", допълни омбудсманът.

"Десетки български граждани затъват във финансово блато заради некоректни фирми за бързи кредити", категорична бе Манолова.

"Нямам ангажимент с нито една партия. Имам достатъчно граждански дела, за да се занимавам с партии. Те могат и сами. Не деля хората по партийна принадлежност", завърши Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на като отрече слуха, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се е свързал с нея след подадената му оставка.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1475 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
мая манолова

2019.06.05 | 19:01

2

като всички комуняги и аз съм само едно плямпало и много обичам рушветите , за да сси трая и замазвам....

Аман от популизъм

2019.06.05 | 17:06

1

Буля Мая все голям го вади ама мек.Досега кво ли не се зае да променя и все греди. Важно тъпаците да я харесваме

Добави коментар

Водещи новини