Oчаква се МС да определи утре нов размер на социалната пенсия за старост

  • 04 юни 2019 19:04

  • 3551
  • 3
Oчаква се МС да определи утре нов размер на социалната пенсия за старост
© gettyimages (архив)

На утрешното редовно заседание се очаква правителството да определи нов размер на социалната пенсия за старост, съобщи правителствената пресслужба.

Министерският съвет ще одобри годишен отчет за дейността на Държавния фонд "Земеделие" и на Разплащателната агенция за 2018 г., ще приеме годишен Доклад за вътрешния контрол в публичния сектор в България за 2018 г., както и отчет за дейността на Агенцията за държавна финансова инспекция.

Кабинетът ще одобри допълнителни разходи/ трансфери за 2019 г. за изплащане на стипендии по Програмата на мерките за закрила на деца с изявени дарби от държавни, общински и частни училища.

Министрите ще приемат Наредба за намаляване на националните емисии на определени атмосферни замърсители и промени в Наредбата за таксите за използване на летищата за обществено ползване и за аеронавигационно обслужване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3551 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Внгг

2019.06.05 | 06:25

3

Е, господа
Не ви ли е срам в България повечето пенсионери с пълен трудов стаж да имат определена жалка 230 лева и то хора с висше образование.
Кой от вас управляващи живее с такива пари
Позор !

Иван

2019.06.05 | 02:53

2

"Средните заплати" и "средното", не са никакъв показател за заплатите.
Показател е медианната заплата(масовата), която почти не мърда с години. Но никой не я коментира, защото е много ниска и не е изгодно. А цените растат ударно.

гневен

2019.06.04 | 22:58

1

докога ще се гаврите със старите хора бе изроди???!!!!??? и после се чудете как да върнете младите във скапаната ни държава! ами те затова са на запад за да издържат немощните си роднини!!! ай да ви честито!

Добави коментар

Водещи новини