Бисер Петков участва в тържеството по повод Международния ден на детето

  • 01 юни 2019 20:42

  • 299
  • 0
Бисер Петков участва в тържеството по повод Международния ден на детето
©

Министърът на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  участва в тържеството по повод Международния ден на детето 1 юни, организирано от Държавната агенция за закрила на детето. Това съобщават от социалното министерство.
Събитието се е състояло под патронажа на заместник-министър председателя Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и днес в София.


На всички деца пожелавам да бъдат здрави и да имат безгрижно детство, изпълнено с много добри приятели, е казал министър Петков. "На родителите пожелавам да бъдат все така отдадени, грижовни, да възпитават, подкрепят и помагат на децата да израснат истински личности и достойни българи. Вярвам, че заедно с общи усилия можем да осигурим добър и щастлив живот за нашите деца", е допълнил още Петков. Той е връчил наградите в конкурса за плакат "Щастливи заедно "в категорията "Аз и моето семейство".

По-късно през деня министър Петков е участвал в закриването на XIX-ия Международен детски етнофестивал "Децата на Балканите - с духовност в Европа", който се провежда под неговия патронаж. Събитието се организира от КНСБ и Благотворителен фонд "Проф.д-р Желязко Христов" в село Минерални бани.

Последвайте канала на

299 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини