Румяна Коларова: Няма да е хубаво човек от кабинета да замести Цветанов, това ще е връщане назад

  • 30 май 2019 14:26

  • 936
  • 3
Румяна Коларова: Няма да е хубаво човек от кабинета да замести Цветанов, това ще е връщане назад
© Булфото (архив)

Какво означава оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за ГЕРБ, ще разберем, като видим кой ще го замести, защото това е по-показателното. Ние може много да спекулираме какво е казал Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на Цветанов, дали му е казал, ако има седми мандат, ще останеш, или от местните структури са недоволни от теб.

Това заяви пред БНР доц. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски, ръководител на катедра "Политология" към СУ "Св. Климент Охридски", по повод оставката на Цветан Цветанов от всички ръководни постове в ГЕРБ. "Какво ще се случи, на първо място, ще зависи от това кой ще замести Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Няма незаменими хора, но е много важно този, който ще го замести, на първо място, какъв профил ще има и като образование, и като политически опит, и като среда, от която идва. Второ, какъв капацитет има, защото всички знаем работохолизма на Цветанов и способността му да помни. И накрая, това не е по-маловажно, а може би е един от най-важните въпроси – в какви отношения ще бъде този нов човек с Борисов", каза Коларова.

Доц. Румяна Коралова коментира и възможността Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник да замести Цветанов: "Не е хубаво да бъде човек, който е член на кабинета. Ако се избере човек, който е член на кабинета, това ще бъде връщане назад", категорична бе тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
936 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.30 | 21:06

3

Тая дъртата кошница не беше ли от екипа на оня хаплю Плевню ??

2019.05.30 | 16:44

2

долен боклук

тази обича

2019.05.30 | 16:24

1

да и се празнят на лицето.

Добави коментар

Водещи новини