Валери Симеонов: Цветанов откъсна доста сериозен електорат от ДПС и бе освободен от работа

  • 30 май 2019 14:09

  • 6067
  • 5
Валери Симеонов: Цветанов откъсна доста сериозен електорат от ДПС и бе освободен от работа
© Булфото (архив)

За мен е показателно, че след като лично Цветанов постигна много сериозен пробив в смесените общини и откъсна доста сериозен електорат от ДПС, той беше освободен от работа, което говори за една предполагаема връзка между г-н Борисов и ДПС. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на НФСБ и член на ПГ "Обединени патриоти" Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по повод оставката на Цветанов от всички ръководни постове в партията. 

Симеонов не скри изненадата си от подадената оставка като открои ролята на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за успеха на ГЕРБ не само на тези избори, но и в цялата история на ГЕРБ. Симеонов призова да се погледнат изборните резултати в смесените райони, сред които Дулово, Девин. По думите му именно неуморната работа на Цветанов е причина за успеха на ГЕРБ и откъсването на част от електората на ДПС. "Виждам връзка между оставката на г-н Цветанов и тези 30 млн., които бяха подарени миналата година на новозакупената от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ТЕЦ - Варна", коментира още депутатът. 

Симеонов бе категоричен, че оставките в ГЕРБ по принцип са "принудителни" и уточни, че в случая става въпрос за оставка, която е поискана от Борисов. Според него всичко това не е добре за България. "Оказа се, че нашето коалиционно семейство си има някакъв друг член - задкулисен", коментира още Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16

За Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 оставката на Цветанов не е последствие от скандала с апартаментите. В тази връзка той определи като "достатъчни" действията, свързани с отстраняването на Цветанов от поста председател на парламентарната група на ГЕРБ и от парламента въобще. 

На въпрос как ще се отразят тези промени на отношенията в коалицията, Симеонов заяви: "Промените в ГЕРБ са си промени в ГЕРБ. Отношенията в коалицията се определят от коалиционното споразумение, което е подписно от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6067 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Българофил

2019.05.30 | 19:22

5

Султанът иска везирят да напусне халифата, в противен случай ще му бъде взета главата!
Везирят радостен напуска двореца и остава мултимилионер! Раята не знае и вика силно:: "Разпни го!"

2019.05.30 | 15:50

4

Ще се изтрепите за власт майка ви мръсна един дол дренки сте

2019.05.30 | 15:26

3

Пак алалабала .Крадецът си отива .Симеоне съъщоо.А може би ще правите партия а ? Смешници .

2019.05.30 | 14:59

2

Най наглия човекоподобен политик в българската история

2019.05.30 | 14:47

1

Добре улавя и анализира Симеонов истинските причини за оставката на Цветанов .Но интересното е защо другите партии не долавят и не коментират истината за задкулисното управление на държавата

Добави коментар

Водещи новини