НС започна работа с кворум от 132 депутати. Пеевски отново е в зала и обяви какви законодателни инициативи ще предприеме

  • 30 май 2019 09:17

  • 887
  • 0
© Novini.bg

С кворум от 132 народни представители започна пленарното заседание.

"Добре дошли и на колегите от БСП", заяви председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в началото на заседанието. 

Припомняме, че народните представители от левицата отсъстват от работа от февруари месец тази година.

В зала се регистрира и депутатът от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

В кулоарите на парламента Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на разкриха какви законодателни инициативи ще предприемат, предаде репортер на Novini.bg. Става въпрос за намаляване на ДДС върху лекарства, книги и хляба, както и възможността за безплатни детски градини. "Няма да правим това популистки, както някои други партии. Ще проведем поредица от срещи с производители и търговци от въпросните браншове, за да се получи реално намаляване на цените, а не обратния ефект - някой да си увеличи печалбата", разкриха двамата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
887 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини