Областният координатор на ГЕРБ в Добрич: Готов съм да подам оставка

  • 29 май 2019 13:49

  • 1197
  • 2
Областният координатор на ГЕРБ в Добрич: Готов съм да подам оставка
© Булфото (архив)

Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев е готов да подаде оставка като областен координатор на политическа партия ГЕРБ в Добрич след резултата на областта от провелите се европейски избори, ако такава му бъде поискана.

Положихме усилия, но явно не успяхме да се преборим с БСП. Традиционно са силни из областта, из селата. Има около 250 села. Опитахме се, но това е правото на ръководителя на партията, лидера, ръководството - ако не е доволен от някого, да му поиска оставката. Не са ми я искали, но съм готов да я подам, коментира Манушев пред БНР.

Организацията в областта е съставена от нормални хора, членове на ГЕРБ. Там няма нещо за чистене, смята той. По думите му причината за казаното от Борисов е, че резултатите са незадоволителни. Нормално е един председател на партия да не е доволен, когато партията и структурите му губят, каза още той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1197 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????

2019.05.29 | 14:21

1

Че,УНИЩОЖЕТЕ СЕЛАТА де,ЗАЩО трябва да ЯДОСВАТЕ "ПАДИШАХА","другарю-господин" Манушев!!! Трябва да ОСТАНАТ САМО " непознатите-битите" БРАТОВЧЕДИ и Пунта Марите около тях,ЯСНО ли е,"другарю-господин" Манушев?! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

над 50

2019.05.29 | 14:23

2

Борисов да започне от Пловдив,защото Тотев се е взел на сериозно и върши глупост след глупост.Поредния местен феодал обграден от не можещи и не знаещи съученици и клакьори.Да поразпита защо Цветанов го крепеше? Ще му изиграе много лоша шега на местните избори.

Добави коментар

Водещи новини