Михаил Миков: Предизборната кампания на БСП беше грешна

  • 29 май 2019 08:10

  • 1486
  • 6
© БНТ

Предизборната кампания беше грешна, напускането на НС също. Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха приети без участието на социалистическата партия. Това се установи вчера на пленума на БСП, заяви бившият лидер на партията Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в сутрешния блок на БНТ.

"Има сериозни основания зад оставката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. След няколко месеца предстоят местни избори, а това ще е нов шанс за партията", каза още той.

"Битката вътре в листата продължи и преди кампанията и след нея. Не може грешките да се прехвърлят в местните структури", допълни Миков.

"Създадоха се свръх очаквания за победа и за провеждане на предсрочни избори след това. Не бива да казваш хоп преди да скочиш. Не можеш да създаваш свръхочаквания в партията, в симпатизантите, в гражданството, когато няма основания за това. Политиците трябва да стъпват на живота и на реалността, а не на техните желания и очаквания", добави той.

"Оттук нататък доверието в БСП трябва да е на първо място", коментира бившият лидер на БСП.

"Не мисля да се кандидатирам за лидер на партията. Нека да видим как партията ще се политизира", завърши Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1486 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Политиците...?!

2019.05.29 | 09:46

6

,,Политиците трябва да стъпват на живота и на реалността, а не на техните желания и очаквания"-добави Миков...!

Много точно казано...-От теб,за теб!Желаеш пак да си лидер на БСП,но такъв палячо,който разсмиваше народното събрание и бе постоянно в кадър на ,,Господари на ефира",вече няма кой да избере...!Ниниов-хубава,лоша,те слага в малкият си джоб,мрънкащо и хленчещо за власт човече...!

мииии

2019.05.29 | 09:37

5

грешка е че изобщо сте още на политическата сцена,трябваше още 91год да ви натири народа и сега щяхте да сте само една зловеща история!!!!!

123

2019.05.29 | 09:36

4

КОГА ЩЕ СЕ УПРАВИТЕ ? ЗА ВАШИТЕ ГРЕШКИ НЯМА ВИНОВНИ ХИ ХИ ХИ ХИ

стефан

2019.05.29 | 09:07

3

Ако БСП не се "отърве"от богаташите/олигарси/и "старите кримки" , я чака съдбата на Атака-1,8% . Не може да говориш , че защитаваш бедните а в управата на партията да е пълно с олигарси!

????

2019.05.29 | 08:55

2

Здравейте,"другарю-господин" Миков! Добър,ден! Добре Сте дошли,но НЕ РАЗБРАХТЕ ли ,че ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ СВЪРШИ? Да,СВЪРШИ,даже и "изборите" МИНАХА! В,които само Вие,ТЕЗИ,които си "ГЛАСУВАХТЕ" за Станишев "победихте"!? Но,КАК "победихте",това могат да кажат САМО "ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ"!!! Но НИЕ ЗНАЕМ,че "победата" Ви е СЪЩАТА,като тази на ВМРО!? Да,"другарЮ-господин"Миков,НЕ РАЗБРАХТЕ ли,че НАРОДА ПОУМНЯ и НЕ МОЖЕ по СТАРИЯ НАЧИН!!! НЕ МОЖЕ,"другарю-господин" Миков!!! Или си ДРУГАР или си ГОСПОДИН,грубо ,но Вие РАЗБИРАТЕ ,КАКВО искаме да кажем!!! "СИТИЯ на ГЛАДНИЯ,НЕ ВЯРВА,"другарю-господин" Миков!!! КАКВО правите ОЩЕ в БСП,а не се ПРЕХВЪРЛИТЕ във Вашият "ГЕРБ",ТЕ поне си КРАДЪТ,ПЛАЩАТ и НИКОЙ НЕ ги БЕЗПОКОИ?! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

Иванчо

2019.05.29 | 08:18

1

Грешка е че още сте вътре такива ретроградници като Дъбов, Гергов, Станишев Пирински, които работите в полза на Борисов. Само на Гергов например му наляха 43 милиона да работи отвътре.

Добави коментар

Водещи новини